- 2,864
- 2,435
- 113
55 kişi beğenmiş
Etkinlik sahibi bu arkadasa verdi gorevi bu arkadas mesaj atti 32 kisi begendi 5 dkda sure vermisti sonra sen geldin site admini kisi sayisi 70 oldu bide 1.5 saatimizide aldin guzelmi oldu yanicoklu hesaplar ayrılsın yeterlı 2 3 mesajı olan kısıler var coklu hesap @Shellac
Yine iyi, ben 100 bekliyordum55 kişi beğenmiş
guzel oldu tabi bu ınsanlara ıyı oldu kendısıne cıkmayan laf edıyor cekılıs olmustu zaten 32 kısıdenEtkinlik sahibi bu arkadasa verdi gorevi bu arkadas mesaj atti 32 kisi begendi 5 dkda sure vermisti sonra sen geldin site admini kisi sayisi 70 oldu bide 1.5 saatimizide aldin guzelmi oldu yani
Aynen gunduzde ayni sey oldu etkinlik sahibi sagolsun cok yardimu oldu ama keske onla beraber totem yapanlara verip olayi kapatsayfi..insanlar 20 tl icin uykusuz kaldi ben dahil gozlerimize yazikguzel oldu tabi bu ınsanlara ıyı oldu kendısıne cıkmayan laf edıyor cekılıs olmustu zaten 32 kısıden
Totemcilerden bir iki kisiye cikti biri sensin yazik.oldu 3 saatimize yinr admin yuzunden helal olsun rahatca uyu smdiYazık ettiler totem yapanlara valla
Şansım varmıs cıktı yıneTotemcilerden bir iki kisiye cikti biri sensin yazik.oldu 3 saatimize yinr admin yuzunden helal olsun rahatca uyu smdi
Sende o 32 de vardin sanssizlik degil.bu enayi yerine konmakMeryem tebrikler. Allah kahretsin yine yokum ya. Şu saate kadar boşunamı bekledik böyle şans olmaz abi ya valla olmaz
Ama emın ol sabahtan beri 5 cekılıste vardım 1 inde aldım digerlerı 100 alan var almayanlara ayıp ettılerMeryem tebrikler. Allah kahretsin yine yokum ya. Şu saate kadar boşunamı bekledik böyle şans olmaz abi ya valla olmaz
konuyla alakası olmayan adamda geldi begendiAynen gunduzde ayni sey oldu etkinlik sahibi sagolsun cok yardimu oldu ama keske onla beraber totem yapanlara verip olayi kapatsayfi..insanlar 20 tl icin uykusuz kaldi ben dahil gozlerimize yazik
Kendine alsin onu benceNokta kazanmis bi tanesini @Shellac 24 kisi var. Bi kisinicin daha kalanlardan cekilis yapar misin
Onu nasıl gördün ohaaNokta kazanmis bi tanesini @Shellac 24 kisi var. Bi kisinicin daha kalanlardan cekilis yapar misin