Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Dostlar Sizce oluru var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
Harbi noktaya çıkmış :) çekiliş iptal :)

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
Neyse bir daha sittin Şener bu saate beklemem :)

meryem54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,013
1,088
113
@Shellac o nokta isimli kişi kesin yenı actı yan hesap onun yerını baskasına ver 1 kişi daha mutlu olsun

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
Bayılıyorum şu çekiliş dramalarına yav :D

2. veya 3. kez bir çekilişe 0 totem-takip yaparak katıldım bu arada. Esasen ihtiyacım da yoktu ama çıkan tartışmaları görünce inadına yaptım biraz da. Çıkmadı gerçi. :)

Çekiliş sahibinin şartlarını kabul edip ağzınızı kapalı tutmayı becermek gibi basit bir yeteneğe sahip olsaydınız, size çıkma ihtimali daha fazla olurdu. Ama ders almayacaksınız ki. :D

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63

2. veya 3. kez bir çekilişe 0 totem-takip yaparak katıldım bu arada. Esasen ihtiyacım da yoktu ama çıkan tartışmaları görünce inadına yaptım biraz da. Çıkmadı gerçi. :)

Çekiliş sahibinin şartlarını kabul edip ağzınızı kapalı tutmayı becermek gibi basit bir yeteneğe sahip olsaydınız, size çıkma ihtimali daha fazla olurdu. Ama ders almayacaksınız ki. :D
Evet cekilis sahibi dinlenmior cok iyi takip etmissin belli dost :)

ozgan1978

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,727
402
83

Aynen sana katılıyorum.herkes kendi kafasına göre dağıtım yapmanın peşine düşüp etkinlik sahibi ne diyor diye ilgilenmiyor.zaten etkinlik basında adam neye göre dağıtacağını yazmış beğenini yap bol şans dile ve sabırla bekle.bunu bile beceremiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...