Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dualarınızı Esirgemeyin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,341
51,275
113
Selamun aleykum arkadaslar

Abim persembe gunu hastaneye kaldirdik dune kadar servisde idi covid den dolayi suanda yogun bakimda yapior sizlerden ricam dua eder misiniz dostlar :(
Simdiden herkese tesekkur ederim
Allah acil sifalar versin.durum bayagi sikintiya donmus yogun bakima alinmasindan belli.al.ah sevdiklerine ve sizlere kavustursun kardesim insallah bikac gun icinde abim taburcu oldu yazdigini goruruz.

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,053
24,320
113
cok gecmıs olsun once ıns saglına kavusur abın.. bende bugun5 gun oldu inanılmaz grıbım hastaneyede gıtmedım hıc bır agrım sıızım halsızlıgım yok atesım oksurugum yok ama bence kesın kovıt gecırıoeum 2 kez biontek oldum.hafıf gecırıyo olabılıtrıım sadece sesım degıısık ve birazda bogazım dolu

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,053
24,320
113
Allah acil sifalar versin.durum bayagi sikintiya donmus yogun bakima alinmasindan belli.al.ah sevdiklerine ve sizlere kavustursun kardesim insallah bikac gun icinde abim taburcu oldu yazdigini goruruz.
her yogun bakıma alınan da kotu ocak dıye bısı yok ıyılesmıyosa doktor youna alır ...2 dayım da kovıtten 3 hfataya yakın yattılar ikiside zımba gıbı suan 60 yasındalar ıkısıde dusun

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,719
4,875
113
cok gecmıs olsun once ıns saglına kavusur abın.. bende bugun5 gun oldu inanılmaz grıbım hastaneyede gıtmedım hıc bır agrım sıızım halsızlıgım yok atesım oksurugum yok ama bence kesın kovıt gecırıoeum 2 kez biontek oldum.hafıf gecırıyo olabılıtrıım sadece sesım degıısık ve birazda bogazım dolu
Allah razi olsun dayi :(

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,719
4,875
113
Gecmis olsun dayim dikkat et kendine

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,581
4,857
113
Geçmiş olsun Allah şifa versin daha geçen hafta covid oldum Allah kimseye göstermesin

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,053
24,320
113
bazı kesım dalga gecıyo aşıyla ama aşı onemli aga biontec olcan cekılcen kenara

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,270
6,076
113
Selamun aleykum arkadaslar

Abim persembe gunu hastaneye kaldirdik dune kadar servisde idi covid den dolayi suanda yogun bakimda yapior sizlerden ricam dua eder misiniz dostlar :(
Simdiden herkese tesekkur ederim
Geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.Ailesine ve size bağışlasın Rabbim.Tez zamanda o yataktan kaldırmayı nasip etsin Allah'ım.🤲Amin