- 294
- 52
- 28
Ne dumanı bu ya adı berbat duman tövbe
Biseyler kaldıysa yardımcı ol da bende cekeyim kardeş olmaz miBen dün çevirdim 50 yatirdim çektim 15 dk da odediler
kardeş öyle demekle olmuyor bir ekran resmi atar mısın?Ben dün çevirdim 50 yatirdim çektim 15 dk da odediler
Kardeş ben şimdi talep verdim bakalim yatınca yazarım burayakardeş öyle demekle olmuyor bir ekran resmi atar mısın?
Başkan üyelik açtık ama bonus vermedi kod yok diyor ne yapabiliriz Bi bilgi verirseniz sevinirim1.80 orandan 1 kez çevrim yapmaları yeterli
Deneme bonuslarından müşteri maksimum 150 tl kazanabilir. Ardından bu miktarı çekebilmek için minimum 50 tl yatırım yapmalı ve yatırdığı tutar üzerinden kazanç sağlayabilir.
Üye Olmak için Tıklayın
Yanlışın var kardeş ben 50 tl yatırdım yaptığım kupon kaybetti ama bonusla yaptığım 200 tl yi 150 olarak çektim 15 dakikada yattı papara ile ama50tl yi sildiler yatırımım tutsaydı 150 çekip o tutturtuğum ile devam edecektimbeyler ben öğrendim freebet 1.8 oranlı basket futbol maclarında tıkladıgınızda aktıf oluyor alt ust oluyor.yalnız 50 tl yatırımı var yatırdıgın para ılede kupon yapıosun eger kuponun kaybederse bakıyen sıfırlanıyor akıllılara bak hele
Kul adim smehmetBaskan blue senin linkle oldum referens link deyil deyip vermedi bi el atsan
Siteyle hiç alakam yok ki dostum. Ben kendim üye bile değilimLink ile üye oldum vermiyorlar yardımcı olur musun başkan @Blue's
Kullanıcı adım harunskt
reklamı var blues kardeş forumda ben yanlışmı görüyorum bi bakarmısın buraya sponsormu?Siteyle hiç alakam yok ki dostum. Ben kendim üye bile değilim
Dogru sponsor buraya hatta canlidaki idilde forum bais sponsoruyuz yazmis nasil alaka olmazreklamı var blues kardeş forumda ben yanlışmı görüyorum bi bakarmısın buraya sponsormu?