- 79,271
- 73,695
- 21,113
Sonunda adam gibi bi bonus adamsın başkan .1.80 orandan 1 kez çevrim yapmaları yeterli
Deneme bonuslarından müşteri maksimum 150 tl kazanabilir. Ardından bu miktarı çekebilmek için minimum 50 tl yatırım yapmalı ve yatırdığı tutar üzerinden kazanç sağlayabilir.
Üye Olmak için Tıklayın
Klasik betcolar gibi deilBetco zaten
Kral internetten fake numara al oraya geliyor mesaj hemen yaz@Başkan telefon no şarttır diyor üye olamadk bişeyler yapamazmyz telefon yok bende
Katılıyorum çok uğraşılmış siteye en az 400 bin harcanmış bu siteyi kurmak için sadece site arayüzünü yani.Klasik betcolar gibi deil
Biraz geç düşecek gibi yoğunlar heraldeüye olduk canlı destegi bekliyoruz
Kral çakma falan değil rahat ol 400 bin harcamadılarsa bişey bilmiyorum ben .Çakma siteye benziyor ama kazamız mubarek olsun
Bu arada : Dumanbet is operated by Anatolian Ltd B.V. which is a limited liability company, organized and existing at: Dr. M.J. Hugenholtzweg Z/N UTS Gebouw, has been granted a sublicense by CEG pursuant to Master eGaming License #1668/JAZ.Çakma siteye benziyor ama kazamız mubarek olsun
yok ortak kardşmn nosunu verdm mecbur inş diger siteler ogrenpte gece gündz sms atmazlarKral internetten fake numara al oraya geliyor mesaj hemen yaz