Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği Dün Geceki Etkinlik Hak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,130
113
Evet arkadaşlar . 3 arkadaşıma gönderim yaptım.
@reAper192
@utalip
@mamadu41

Olumsuz yorum , konu ve özelden canımı sıkan moralimi bozan iki arkadaşa gönderim yapmadım.
Geciktirdigim için özür dilerim kusuruma bakmayın.
korkmaz ben yerinde olsam bir daha etkinlik yapmam gönderim yapmak istediklerine gönderebilirsin bu foruma sadece çekiliş için 5 lira 10 lira için gelenler var ben bu etkinlik işlerine baştan beri karşıyım göndermek istediğine yaz özelden gönder senin ne kadar iyimser olduğunu ben biliyorum bu tarz yorumları takma kafana

Krkmz4242

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,534
910
113
korkmaz ben yerinde olsam bir daha etkinlik yapmam gönderim yapmak istediklerine gönderebilirsin bu foruma sadece çekiliş için 5 lira 10 lira için gelenler var ben bu etkinlik işlerine baştan beri karşıyım göndermek istediğine yaz özelden gönder senin ne kadar iyimser olduğunu ben biliyorum bu tarz yorumları takma kafana
Senin canını yerim ben , son derece haklisin kardeşim bundan sonra sadece sevdiğim saydigim bildiğim kişilere gönderim yapacağım

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
Eyvallah başkan, gecikme problem değil Atlas kadınlar maçında gol çıkarsa kasamızı yaptık demektir. :)

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,229
11,525
113
Özelden mesaj yazmadım kötü bir yorumda yaptığımı düşünmüyorum bana nasıl böyle bir suçlamada bulunduğunu çözemiyorum hayret :D:D:D

Krkmz4242

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,534
910
113
@Hamit6363 gönderdim kardeşim , ben konuyu açan arkadaşa yanlışlıkla göndermiş bulundum , neyse hiç önemli değil hayrını görsün

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,229
11,525
113
Kusura bakma mamadu41adli üyeydi o zaman , neyse utansın o konuyu açan arkadaş ona da gönderim yapmış olduk . Şimdi gönderiyorum seninkini
Bakiyem vardı dostum göndermene ve gerek yoktu para için yazmadım sadece neden suclandigimi merak ettiğim için sordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...