- 1,534
- 910
- 113
Böyle yapıyorlar ondan sonra bizim hakkımızda da o şekilde düşünüyorlarhoti91, şu arkadaş 10gün önce kupon tuturdu ben ve reaper 25tl kazandık çekilişle adam cevap bile yazmadı resmen kandırdı bizi
Böyle yapıyorlar ondan sonra bizim hakkımızda da o şekilde düşünüyorlarhoti91, şu arkadaş 10gün önce kupon tuturdu ben ve reaper 25tl kazandık çekilişle adam cevap bile yazmadı resmen kandırdı bizi
aynen kardeşim ama bu hakatten ayıp bi cevap bile yazmadı tamam belki parayı kaybetti harcadı ama insan bi cevap yazarBöyle yapıyorlar ondan sonra bizim hakkımızda da o şekilde düşünüyorlar
Ne diye deştin şimdi...hoti91, şu arkadaş 10gün önce kupon tuturdu ben ve reaper 25tl kazandık çekilişle adam cevap bile yazmadı resmen kandırdı bizi
Ya benEvet arkadaşlar . 3 arkadaşıma gönderim yaptım.
@reAper192
@utalip
@mamadu41
Olumsuz yorum , konu ve özelden canımı sıkan moralimi bozan iki arkadaşa gönderim yapmadım.
Geciktirdigim için özür dilerim kusuruma bakmayın.
Ne diye deştin şimdi...
Şu an paparada yok kardeşim ya ilk fırsatta atayım sana da olur mu ?Ya ben
Şaka yapıyorum takılıyorum yaŞu an paparada yok kardeşim ya ilk fırsatta atayım sana da olur mu ?
Şansın daim olsun elbet birgün bizede sans gulerŞu an paparada yok kardeşim ya ilk fırsatta atayım sana da olur mu ?
ınsallah bızde bı gun cıkarız sans ısı bunlarŞansın daim olsun elbet birgün bizede sans guler
%100 katılıyorum ben birkaç defa kupon yaptım gelmedi etkinlik için sonra soru cevap olarak paylaşım yaptım 7-8 soru sordum en az 5-6 kisiyede özelden yolladım kırmak istemedim belki ihtiyacı vardır diye ama o kadar çok 3-5 kuruşluk adam varki sonu gelmiyor kim çekim yapmış diye kontrol ediyor adam hemen ozelden para istiyor bunun için kimseye yollamiyorum artık cevapta vermiyorumkorkmaz ben yerinde olsam bir daha etkinlik yapmam gönderim yapmak istediklerine gönderebilirsin bu foruma sadece çekiliş için 5 lira 10 lira için gelenler var ben bu etkinlik işlerine baştan beri karşıyım göndermek istediğine yaz özelden gönder senin ne kadar iyimser olduğunu ben biliyorum bu tarz yorumları takma kafana
Forum içi para istemek yasak dostum yönetime bildir yapacaksın özelden mesaj atanı Banlanacak.%100 katılıyorum ben birkaç defa kupon yaptım gelmedi etkinlik için sonra soru cevap olarak paylaşım yaptım 7-8 soru sordum en az 5-6 kisiyede özelden yolladım kırmak istemedim belki ihtiyacı vardır diye ama o kadar çok 3-5 kuruşluk adam varki sonu gelmiyor kim çekim yapmış diye kontrol ediyor adam hemen ozelden para istiyor bunun için kimseye yollamiyorum artık cevapta vermiyorum
Reis aslında doğrulanan üyeler gibi bir sistem kursaniz herkesin doğruluk puanı falan olsa hiç bu problemler olmazForum içi para istemek yasak dostum yönetime bildir yapacaksın özelden mesaj atanı Banlanacak.
Paparani at sanada ben yollayayim görüyorum seni çoğu zaman düzgun adamsın kötü biseyini gormedimYa ben
Paparani at sanada ben yollayayim görüyorum seni çoğu zaman düzgun adamsın kötü biseyini gormedim
adam değil kadınPaparani at sanada ben yollayayim görüyorum seni çoğu zaman düzgun adamsın kötü biseyini gormedim
Öyle bir sistemi getirmek zor olabilir ama yapılan etkinliklerde biz üyeler olarak bazı şartlar koysak (+250 mesaj gibi) ve Shellac'ın dediği gibi özelden parazitlik yapanlar bildirilse pek problem kalmaz gibiReis aslında doğrulanan üyeler gibi bir sistem kursaniz herkesin doğruluk puanı falan olsa hiç bu problemler olmaz
harbi kadın yaziyoradam değil kadın
Ası Meryem zatenharbi kadın yaziyor