Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupasına Kadar Slot Oynamayın

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,432
43,937
113
Bu başlığa gelince tansiyonum düşüyor

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Dünya kupasında donsuz bıraktılar milleti

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
o_O

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Ekli dosyayı görüntüle 283091

Yazık kim bilir ne derdi vardı tostlar
Gayet normal Arap dolu heryerde onlar böyle heryere sıçıyor bundan 5 6 sene öncede haberlerde görmüştüm çarşaflı biri hastanede beklerken ayakta sıçıp gitmişti çok oluyor böyle adamlarda utanma edep diye bir şey yok istanbuldada herkesin önünde cinsel ilişkilere falan girip video falan atıyorlardı haberlere düşmüştü buda

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
28,097
27,336
113
Gayet normal Arap dolu heryerde onlar böyle heryere sıçıyor bundan 5 6 sene öncede haberlerde görmüştüm çarşaflı biri hastanede beklerken ayakta sıçıp gitmişti çok oluyor böyle adamlarda utanma edep diye bir şey yok istanbuldada herkesin önünde cinsel ilişkilere falan girip video falan atıyorlardı haberlere düşmüştü buda
5-6 sene oldu mu ya hatırlıyorum o teyzeyi ayaktayken tekte bırakmıştı 🤣

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
5-6 sene oldu mu ya hatırlıyorum o teyzeyi ayaktayken tekte bırakmıştı 🤣
Nokta atışı yapmıştı ben kendim gözümlede gördüm arabada beklerken valla dayının biri geldi yolun yanına sıyırdı bıraktı gitti çok oluyor böyle şeyler burda Arapların yaşadığı yerlerde pislik den geçilmiyor çöplerini hep sağa sola atıyorlar şişeleri yolda kırıyorlar ben köpek gezdirmeye çıkınca mecbur ordan geçmek zorunda kalıyorum kucakta taşıyorum orayı geçene kadar her yerde cam kırıkları pislik vs benim köpek daha temiz onlardan

selocan83

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
758
224
43
beni tinleyin çok kısmışlar maç yok çünkü
Geçenlerde bende dedim biri gülmüştü bana bültende maç yok haliyle slota yöneldi millet onlarda iyice kapadılar musluğu 45 gün boyunca zırnık koklatmaz slotlar oyunlar 300 500 turda spine bile girmiyor girsede 5 10 bişey veriyor

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,717
113
Geçenlerde bende dedim biri gülmüştü bana bültende maç yok haliyle slota yöneldi millet onlarda iyice kapadılar musluğu 45 gün boyunca zırnık koklatmaz slotlar oyunlar 300 500 turda spine bile girmiyor girsede 5 10 bişey veriyor
Bırak bunlara iyilik yaramas

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,509
3,736
113
Dünya kupasını dahada kıstılar 😁