- 6,915
- 4,717
- 113
beni tinleyin çok kısmışlar maç yok çünkü
Tmmbeni tinleyin çok kısmışlar maç yok çünkü
Dünya kupası öncesi dön var mıydı zaten yakında incir yaprağı ortecegizDünya kupasında donsuz bıraktılar milleti
Gayet normal Arap dolu heryerde onlar böyle heryere sıçıyor bundan 5 6 sene öncede haberlerde görmüştüm çarşaflı biri hastanede beklerken ayakta sıçıp gitmişti çok oluyor böyle adamlarda utanma edep diye bir şey yok istanbuldada herkesin önünde cinsel ilişkilere falan girip video falan atıyorlardı haberlere düşmüştü buda
5-6 sene oldu mu ya hatırlıyorum o teyzeyi ayaktayken tekte bırakmıştı 🤣Gayet normal Arap dolu heryerde onlar böyle heryere sıçıyor bundan 5 6 sene öncede haberlerde görmüştüm çarşaflı biri hastanede beklerken ayakta sıçıp gitmişti çok oluyor böyle adamlarda utanma edep diye bir şey yok istanbuldada herkesin önünde cinsel ilişkilere falan girip video falan atıyorlardı haberlere düşmüştü buda
Nokta atışı yapmıştı ben kendim gözümlede gördüm arabada beklerken valla dayının biri geldi yolun yanına sıyırdı bıraktı gitti çok oluyor böyle şeyler burda Arapların yaşadığı yerlerde pislik den geçilmiyor çöplerini hep sağa sola atıyorlar şişeleri yolda kırıyorlar ben köpek gezdirmeye çıkınca mecbur ordan geçmek zorunda kalıyorum kucakta taşıyorum orayı geçene kadar her yerde cam kırıkları pislik vs benim köpek daha temiz onlardan5-6 sene oldu mu ya hatırlıyorum o teyzeyi ayaktayken tekte bırakmıştı 🤣
Geçenlerde bende dedim biri gülmüştü bana bültende maç yok haliyle slota yöneldi millet onlarda iyice kapadılar musluğu 45 gün boyunca zırnık koklatmaz slotlar oyunlar 300 500 turda spine bile girmiyor girsede 5 10 bişey veriyorbeni tinleyin çok kısmışlar maç yok çünkü
Bırak bunlara iyilik yaramasGeçenlerde bende dedim biri gülmüştü bana bültende maç yok haliyle slota yöneldi millet onlarda iyice kapadılar musluğu 45 gün boyunca zırnık koklatmaz slotlar oyunlar 300 500 turda spine bile girmiyor girsede 5 10 bişey veriyor