- 14,360
- 6,020
- 113
Kanat nasıl alacaksın ki adamlar gitmiyor adam 2 senelik parasını istiyor mecbur alamadılarKanat kanat diye taraftar cok soledi ypck.bisi yok semihin o pozidyonu gol olmaliydi yilin golu olckyi bi tek ona uzuldum
Kanat nasıl alacaksın ki adamlar gitmiyor adam 2 senelik parasını istiyor mecbur alamadılarKanat kanat diye taraftar cok soledi ypck.bisi yok semihin o pozidyonu gol olmaliydi yilin golu olckyi bi tek ona uzuldum
Anç yüzünden takımı tam kuramadık yollayamadık adamları ipneler son güne kadar direndi abou amartey az erken gitseydi rahat çekerdik kanat gerçi mario orda oynar bu maçtan bi bok belli olmaz sonraki maçta görücez neyin ne olduğunuKanat kanat diye taraftar cok soledi ypck.bisi yok semihin o pozidyonu gol olmaliydi yilin golu olckyi bi tek ona uzuldum
2004 getz alırdık tüplüHangi model reis
aynen öyle bir pokluk vardı zaten hakem zırt mırt maçı durdurduTs bjk maçı devre arasında 2.5 oranı toplam 1.20 iydi bukadar olmaz ya yazık günah be kardeşim ya
Djdjdjdjdjdjjfjffjdjbesiktasın kucuk bir kulup oldugunu hep beraber gormus olduk
Ts gs el ele oldugunu anlayın bu ülkede türk futbolu bu iki çapsız takım oldukca gelişmezSike yok yav, Trabzon zayıf rakibinden bir kişi eksikle puanı aldı. Hepsi bu
5 attık diye ne bu çekememezlik ya tamam atmayız bi dahaSike yok yav, Trabzon zayıf rakibinden bir kişi eksikle puanı aldı. Hepsi bu
Konusalım mı Bizde Foncu Darılma Yok amaSike yok yav, Trabzon zayıf rakibinden bir kişi eksikle puanı aldı. Hepsi bu
Şakasina yazdım dost pardonKonusalım mı Bizde Foncu Darılma Yok ama
Knk bu ülkede hicbisey gelişmiyor ki zaten :d sanki ülke olarak her konuda iyiyiz de GS ve ts yüzünden sadece futbolda kötüyüz gibi boş fikirlerin varTs gs el ele oldugunu anlayın bu ülkede türk futbolu bu iki çapsız takım oldukca gelişmez