Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Düşünceleriniz

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,324
1,297
113
Mahkeme kararı olmaksızın icra takibi başlatabiliyorsun
Karşı taraf 1 hafta içinde mahkeme kararı olmaksızın itiraz edebiliyor ve sen mahkemede belge kanıt sunmazsan borç siliniyor

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,650
690
113
Banka dekontu olsa bir nevi olurdu ama ya elden ödedim o parayı derde nasıl ispat edeceksin. Kız arkadaşı falan varda ona ulaşır rezil ederim seni de belki korkar. Hakaret etme sen birde sana hakaret davası açar bu tipler terbiyesizim

mustafa090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
11
18
konusma tehdıtlerıne bakılırsa borc verdıgın kısı yakın bır arkadasın degılmıs herhalde yakınsa gercekten cok yazık yakın degılse nıye verırsın boyle kısılere borc 50 k az da degıl yani geçmiş olsun

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,501
113
konusma tehdıtlerıne bakılırsa borc verdıgın kısı yakın bır arkadasın degılmıs herhalde yakınsa gercekten cok yazık yakın degılse nıye verırsın boyle kısılere borc 50 k az da degıl yani geçmiş olsun
Kanka askerin sonlarina doğru 6 ay beraber yattik yedik içtik ne biliyim boyle birsey yapcagini nakit de vermemistim telefonu mu satmistim 15 promax vardi 70k ya 20 k verdi ordayken 50 k çıkınca veriyim dedi bana da para lazımdı bi miktar şimdi kaldı öyle ne biliyim ya

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
4,964
113
Arkadaşlar kumar dışında bir şey sorucam ben askerdeyken bi tane yavşaga 50 k borc vermistim.
Simdi engellemis beni bende dedim anandan babandan isterim oda simdi tehdit ediyor evine bomba ihbari vs gönderirim. Böyle bir şey yapabilir mi yada şikayetçi olsam alabilirmiyim geri parayı
Verdiğime dair herhangi bir belge yok elimde ama wp konusmalarımız duruyor
50k mı oha burdan biri kuponuna tebrikler dese işine bak dolandırıcı diyonuz ahahahahha