- 2,324
- 1,297
- 113
Karşı taraf 1 hafta içinde mahkeme kararı olmaksızın itiraz edebiliyor ve sen mahkemede belge kanıt sunmazsan borç siliniyorMahkeme kararı olmaksızın icra takibi başlatabiliyorsun
Karşı taraf 1 hafta içinde mahkeme kararı olmaksızın itiraz edebiliyor ve sen mahkemede belge kanıt sunmazsan borç siliniyorMahkeme kararı olmaksızın icra takibi başlatabiliyorsun
Kanka askerin sonlarina doğru 6 ay beraber yattik yedik içtik ne biliyim boyle birsey yapcagini nakit de vermemistim telefonu mu satmistim 15 promax vardi 70k ya 20 k verdi ordayken 50 k çıkınca veriyim dedi bana da para lazımdı bi miktar şimdi kaldı öyle ne biliyim yakonusma tehdıtlerıne bakılırsa borc verdıgın kısı yakın bır arkadasın degılmıs herhalde yakınsa gercekten cok yazık yakın degılse nıye verırsın boyle kısılere borc 50 k az da degıl yani geçmiş olsun
50k mı oha burdan biri kuponuna tebrikler dese işine bak dolandırıcı diyonuz ahahahahhaArkadaşlar kumar dışında bir şey sorucam ben askerdeyken bi tane yavşaga 50 k borc vermistim.
Simdi engellemis beni bende dedim anandan babandan isterim oda simdi tehdit ediyor evine bomba ihbari vs gönderirim. Böyle bir şey yapabilir mi yada şikayetçi olsam alabilirmiyim geri parayı
Verdiğime dair herhangi bir belge yok elimde ama wp konusmalarımız duruyor
Kim miş la onlar50k mı oha burdan biri kuponuna tebrikler dese işine bak dolandırıcı diyonuz ahahahahha
kinaye yaptım knka 😂😂Kim miş la onlar