370 TL bakiyen var madem e-baskete niye oynarsin ki hiç maç yoksa voleybol ,masa tenisi bile e-spordan daha iyidir...geçmiş olsunUlan e basket bıl dediniz adamlar fulö ayarlıyolan maöları 20 dk da son 370 tlmi yedi sabah sabah mk kim dediyse kazanıyom diye yalandır alt alıyom üst yapıyolar 1 dk da üst alıyom potaya gitmiyolar ipneler...
Kardeş sen burs veren varmı diye konu açtım öğrenci paramı kaybettim dedin bittim dedin oldum dedin sana o kadar akıl veren oldu ama sen bağımlı olmussun geçmiş olsun daha kurtulamazsin inan dün bı an aklımdan geçmedi değil bı yüz lira atayimmi diye okula gidecek son diye ama iyi ki atmamisim bizim yüz TL de pic olurdu bunlari sen i yermek için demiyorum ama surda yazdıkların la tezat duruma dusuyonUlan e basket bıl dediniz adamlar fulö ayarlıyolan maöları 20 dk da son 370 tlmi yedi sabah sabah mk kim dediyse kazanıyom diye yalandır alt alıyom üst yapıyolar 1 dk da üst alıyom potaya gitmiyolar ipneler...
KaybKaybettim 370 tl isteyene kanıt atarım tamamen sıfırladım geçmiş oldun bana bol şansdı size
Excalibur80 kardeş duygulara tercüman olmuşsun.Kardeş sen burs veren varmı diye konu açtım öğrenci paramı kaybettim dedin bittim dedin oldum dedin sana o kadar akıl veren oldu ama sen bağımlı olmussun geçmiş olsun daha kurtulamazsin inan dün bı an aklımdan geçmedi değil bı yüz lira atayimmi diye okula gidecek son diye ama iyi ki atmamisim bizim yüz TL de pic olurdu bunlari sen i yermek için demiyorum ama surda yazdıkların la tezat duruma dusuyon
Nasıl yani pasaExcalibur80 kardeş duygulara tercüman olmuşsun.