Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E-Devlet Sosyal Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,423
51,319
113
Yok dost her ayın ilk haftasında ödenecek diye aile bakanı ve cumhuru reis söylediler dolayısı il geçen ay ayın 7 sinde alma sebebimiz oydu bu hafta içinde ödenecek cumaya kadar ama bakalım hangi gün hergun yeni bir umut
Edevlet duzelmis la

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
ne kadar geç yatarsa o kadar gec kaybederiz sponsorlar ellerini ovuşturuyor adam başı 1 k yatsa 😂😂 iyi ciro yaparız diye

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
971
412
63
ne kadar geç yatarsa o kadar gec kaybederiz sponsorlar ellerini ovuşturuyor adam başı 1 k yatsa 😂😂 iyi ciro yaparız diye
Keşke yapılan bu yardım amaçlı parayı kumarda kullanmasak.. Beni zaten sağlık sorunlarımdan dolayı düzenli işe almıyorlar. Pandemiden önce sağlığım iyiydi. Taa ki pandemide dağıtılan 1000 tlyi evde ihtiyaç oldugu halde kumara basıncaya kadar. Ondan sonra sağlık, iş, gelir düzen tutmadı. günübirlik ara işler olmasa perişan halimiz. O yüzden tevbe ettim, kendi kıçım terleye terleye kazandığımı basarım ama asla yardım amaçlı verilen paraya dokunmam artık. bu şahsi görüşüm tabi. İnanç meselesi herkes de farklı. Günahı işlerken daha da günah olanı yapmaya ben korkar oldum. Selametle...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,423
51,319
113
Keşke yapılan bu yardım amaçlı parayı kumarda kullanmasak.. Beni zaten sağlık sorunlarımdan dolayı düzenli işe almıyorlar. Pandemiden önce sağlığım iyiydi. Taa ki pandemide dağıtılan 1000 tlyi evde ihtiyaç oldugu halde kumara basıncaya kadar. Ondan sonra sağlık, iş, gelir düzen tutmadı. günübirlik ara işler olmasa perişan halimiz. O yüzden tevbe ettim, kendi kıçım terleye terleye kazandığımı basarım ama asla yardım amaçlı verilen paraya dokunmam artık. bu şahsi görüşüm tabi. İnanç meselesi herkes de farklı. Günahı işlerken daha da günah olanı yapmaya ben korkar oldum. Selametle...
Bnce herkes kullanmiyor kardes.benim yas 38 2 tane kizim var ellerinden operler yani demem oki sen bekarsin bekara gore dusunuyorsun ama ama evlenip ev gecindirince bizi anliycaksin.simdi o para sabah yatsa markete gitsem.bak cok basit yazicam
1 koli yumurta 60
1 kilo domates 20
1 kilo peynir 120
1 tane kucuk kova yogut 3 kilo 60
1 kilo zeytin yagi 60
1 kilo seker 30
1 kilo cay 80
6 ekmek 30
1 tane kangal sucuk 70
Bak bu varya cok mutevazi bi liste yani sadece 1er kilo ve ne meyve yazdim ne sebze yazdim ne zeytin ne salam ne margarin ne pirinc yazdim daha yazacaklarimin 4de 1ini ve 1er kilo yazdim 550 civari tuttu ve bunlarin odare edecegi max 4 gun ee 4 gunde benim gunluk evin ekmek gideri yol param tunluk sigara parasi suan bekarsiniz sultansiniz evlenince goruceksiniz madalyanin diger tarafini.

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,345
818
113
Bnce herkes kullanmiyor kardes.benim yas 38 2 tane kizim var ellerinden operler yani demem oki sen bekarsin bekara gore dusunuyorsun ama ama evlenip ev gecindirince bizi anliycaksin.simdi o para sabah yatsa markete gitsem.bak cok basit yazicam
1 koli yumurta 60
1 kilo domates 20
1 kilo peynir 120
1 tane kucuk kova yogut 3 kilo 60
1 kilo zeytin yagi 60
1 kilo seker 30
1 kilo cay 80
6 ekmek 30
1 tane kangal sucuk 70
Bak bu varya cok mutevazi bi liste yani sadece 1er kilo ve ne meyve yazdim ne sebze yazdim ne zeytin ne salam ne margarin ne pirinc yazdim daha yazacaklarimin 4de 1ini ve 1er kilo yazdim 550 civari tuttu ve bunlarin odare edecegi max 4 gun ee 4 gunde benim gunluk evin ekmek gideri yol param tunluk sigara parasi suan bekarsiniz sultansiniz evlenince goruceksiniz madalyanin diger tarafini.
Diğer tarafını yaşamayan bilemez

Sekeranil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
466
83
2 defa başvuru yaptım red verdiler neye göre veriyorlar bu yardımı

hzmmt35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
893
186
43
Kişi başına düşen aylık gelir aralığı (TL)Aylık Destek Tutarı (TL)
450 TL ve altı600
450 TL üzeri ─ 911,15 TL ve altı550
911,15 TL üzeri ─ 1372,30 TL ve altı500
1372,30 TL üzeri ─ 1833,45 TL’den az450

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...