evet ama bence sistemsel veya yüklenme olmasn diye vs vs bilmiyorm ama 28 inde para sorgulamada hazır değildi şimdi benm ki ödeme hazır diyor oyüzden yatar bugun29 du şimdi 31 e çekmişler
evet ama bence sistemsel veya yüklenme olmasn diye vs vs bilmiyorm ama 28 inde para sorgulamada hazır değildi şimdi benm ki ödeme hazır diyor oyüzden yatar bugun29 du şimdi 31 e çekmişler
2400 neymis laBana geldi sabah çekicem 2400
2400 neymis la
Hayır dostumHa 2 aylikmis
Bnce orda bi yanlislik var.bu parayi odemezler.yarin haber edersen sevinirimHayır dostum
Şimdi askeri ücret de arttı manasında yeni ücret bu sanırım
Aga aldığının toplamıdır bu ay alacağının degilBnce orda bi yanlislik var.bu parayi odemezler.yarin haber edersen sevinirim
Kafalar karıştı aktarım sayfasında 30 u yazıyor ibana atıyordum ziraat sabah postaneden denicem vermezlerse ibana denicem gerçi aktarıma izin veriyor ödenecek olsa bugün izin vermezdi bakalım hayırlısıBnce orda bi yanlislik var.bu parayi odemezler.yarin haber edersen sevinirim
hacı sabah PTT gidip cekicemBnce orda bi yanlislik var.bu parayi odemezler.yarin haber edersen sevinirim
Sabah direk git. PTT den Çek paranıKafalar karıştı aktarım sayfasında 30 u yazıyor ibana atıyordum ziraat sabah postaneden denicem vermezlerse ibana denicem gerçi aktarıma izin veriyor ödenecek olsa bugün izin vermezdi bakalım hayırlısı
Sabah bekle veznesinden Çek bu zamana kadar aldığım DEĞİL dostum bu yeni yatırdıkları para sabah dekont tuda atarımKardeşim o 2400 toplam bu zamana kadar aldığın aynı şekil bendede hazırdır yazıyor ama atmden geliyorm kartta henüz yok
Benimde 30 yazıyor aktarima izin vermedi beklicez yarını artikKafalar karıştı aktarım sayfasında 30 u yazıyor ibana atıyordum ziraat sabah postaneden denicem vermezlerse ibana denicem gerçi aktarıma izin veriyor ödenecek olsa bugün izin vermezdi bakalım hayırlısı
Hahaha yersen he. )Ekli dosyayı görüntüle 292021
Bende 3750 Alacam o zaman 🤣🤣
İzin verdi bende ibani yazdım son onayda bıraktım oraya kadar geldiBenimde 30 yazıyor aktarima izin vermedi beklicez yarını artik