Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E-Devlet Sosyal Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,581
4,857
113
Şimdi benim ki kabul edildi yazıyor ama kurum odemelerinde gozukmuyor bu parayı ne zaman alabilirim yarın gitsem cekebilirmiyim
Sana pttden sms gelecek dost benim de kabul edildi yazıyordu kurum ödemelerinde görünmüyordu o gelen smsden sonra görünmeye başladı öyle pttye gittim smsi bekleyeceksin

B-A-T-U

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,161
529
113
Üzerimde bir aktif işletme bir dükkan 1 araba ve 1 ev var başvurmuştum 600 TL çıkmış her ay, bugün 2 saat sıra bekledikten sonra pttden kartı aldım bankamatikte +1k daha gördüm taa geçen seneden kalmış 1600 çektim. Bu çıkmayanlara niye çıkmıyor acaba benim arkadaşın üzerine hicbirsey yok sgksi bile yok ona da çıkmamış.
dostum herşey öyle basit değil

Suc kaydına kadar bakıyorlar

aile içi şiddet varsa zaten alamassın

icralık dosyların herseye bakıyorlar

banka dökümanların

hersey ellerınde var

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
benimkinde devam ediyor yazıyor detaya tıklayınca kabul edildi yazıyor sosyal yardım yazınca süreç devam ediyor yazıyor bunlar ne diyor hicbir şey anlamadim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,410
51,303
113
Buna hergun baka baka bikmistim 1 hftadir bakmak aklima gelmedi bugun nerden aklima geldiyse bi bakim dedim kabul edilmis.ne yapmak gerek simdi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,410
51,303
113
o zaman girmiş oldugun İban hesabına bak. yada baglı oldugun ilçe aile sosyal yardıma git dostum
On gidemem kardes.ben istanbulda yasiyorum normalde.ama bi suredir tekkekoydeyim ay basina kadrda burdayim neyse artik olmazsa istanbula donunce hallederim.kac yatti acaba onu merka ettim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,286
26,018
113
On gidemem kardes.ben istanbulda yasiyorum normalde.ama bi suredir tekkekoydeyim ay basina kadrda burdayim neyse artik olmazsa istanbula donunce hallederim.kac yatti acaba onu merka ettim
Aynı durum bende de var onaylı ama para yok sosyal yardıma da gittim onlarda nafile geçenlerde burada bir arkadaş yazmış sms gelecek demişler bekliyoruz bakalım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,410
51,303
113
Aynı durum bende de var onaylı ama para yok sosyal yardıma da gittim onlarda nafile geçenlerde burada bir arkadaş yazmış sms gelecek demişler bekliyoruz bakalım
Pttye gittinmi?bu arada aileden senden baska bsvuru ypan ve onay alan vrsa ondan dolayida seninki onhli gozukebilir.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,410
51,303
113
Ulan kac gundur bu isle ugrasiyorum.ptt musteri hizmetlerine baglnmak izdirap olmus syd'ye ait 2 numara var biri hep caliyor acan yok diger numara hep mesgul 50 60 kere denedim sadece 2 kere caldi acan yok sonunda ptt de sorgulatma yaptim odeme yok bnka hesabina gelen pra yok vs vs sonunda kaymakamlikta calisan bi personel buldum ona ulastim agustos odemeleri daha yatmamis 1 hafta 10 gun icinde yatar dedi.eger benimle yni durumda olan vrsa haberi olsun.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,286
26,018
113
Ulan kac gundur bu isle ugrasiyorum.ptt musteri hizmetlerine baglnmak izdirap olmus syd'ye ait 2 numara var biri hep caliyor acan yok diger numara hep mesgul 50 60 kere denedim sadece 2 kere caldi acan yok sonunda ptt de sorgulatma yaptim odeme yok bnka hesabina gelen pra yok vs vs sonunda kaymakamlikta calisan bi personel buldum ona ulastim agustos odemeleri daha yatmamis 1 hafta 10 gun icinde yatar dedi.eger benimle yni durumda olan vrsa haberi olsun.
Bende şimdi kaymakamlıktan geldim ayın 29. Da onaylanmisti oradaki bir bayanda bana dedi ki onay almış mutlaka alacaksın ama ne zaman alacağını bizde bilemeyiz ama alo 144 sosyal yardım hattına ulasabilirsen oradan net bilgi alırsın dedi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,410
51,303
113
Bende şimdi kaymakamlıktan geldim ayın 29. Da onaylanmisti oradaki bir bayanda bana dedi ki onay almış mutlaka alacaksın ama ne zaman alacağını bizde bilemeyiz ama alo 144 sosyal yardım hattına ulasabilirsen oradan net bilgi alırsın dedi
Benim ulastgim kisi call center gibi biri yani referans saglam.daha iyi bilgi bulursan paylas.hatta sunuda ekledi bu yatan miktar ne okursa 1 yil boyunca ayni parayi alicakmsiz boyle dedi.bizim hane 4 kisi.kisi basina 400 500 gibi bi destek soz konusuydu yanlsiim yoksa.valla ole 2 k da fakan gozum yok ayda 1 k yatsa bana yeter faturalari cozer o para.ama benim anlamadigim bu konuda bikac arkadas odemesini aldi biz nasil alamadik ona aklim ermedi.

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
871
289
63
Ben de şimdi baktım kabul edilmiş yazıyor bugün onaylanmış çünkü cuma günü baktım süreç devam ediyor diyordu cumaya kadar iban para yapmazsa sosyal yardım derneğine gitmek lazım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,410
51,303
113
Ben de şimdi baktım kabul edilmiş yazıyor bugün onaylanmış çünkü cuma günü baktım süreç devam ediyor diyordu cumaya kadar iban para yapmazsa sosyal yardım derneğine gitmek lazım
Bosuna gitme gerekli bilgiyi paylastim ama sen yinede git istersen belki farkli bilgi edinirsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...