- 20
- 8
- 3
@Shellac efendim bonus süresi dolmuş
Yıl olmuş 2025 basit bir kripto hesabı açamadın gittin vbete attın He parayı iyi olmuşArkadaşlar çekim onaylandı dedi vbete çekim vermiştim vbete geçmemiş ne yapmam lazım
50 doların altında çekim yapanlar için geçerli amaBeyler su sitede çekim yaptıktan sonra tekrar çekim yapıp reddedilenler varsa canlı desteğe bağlanıp benim çekimim neden iptal oldu desin ilgili birim inceleme yapıyor derse hesaba geri ekliyor ben şimdi çekim yaptım valla
Bu Bonus devam ediyor mu ya geçen olduk üye vermemişti50 doların altında çekim yapanlar için geçerli ama
Devam etmiyor kral çekimi iptal olan gitsin canlı desteğe sorsun neden iptal ettiniz diye inceleme diyor geri eklemesini yapıyorBu Bonus devam ediyor mu ya geçen olduk üye vermemişti
MELISA KIZMISINBonusu kaç kat çevirdiğime nereden bakıcam
Kardeşim ben üye olun demedim daha önce üye olup çekimi red olanlar için konuyu hortlattim kusura bakma yaniNFS10 GEÇERLİ DEĞİL BEYLER
DOĞRULAMA 1.SEVİYE DOLDURDUM HÂLÂ KABUL ETMİYOR
Senden görüp yazdım benim kapanan hesabıda incelemeye aldılar bakalım ne olacakKardeşim ben üye olun demedim daha önce üye olup çekimi red olanlar için konuyu hortlattim kusura bakma yani
İnşallah olumlu dönüş alırsın bana 30 dolar eklediler çektim onudaSenden görüp yazdım benim kapanan hesabıda incelemeye aldılar bakalım ne olacak