Ben oynamaya devam etmemBeyler bir şeyi çok merak ettim.Ben kendime soruyorum cevap bulamıyorum.Biz acaba bu kumarı zevki için mi oynuyoruz para kazanmak için mi Misal 200 bin para vursanız yarın diyelim ki oynamaya devam eder misiniz
Ben oynamaya devam etmemBeyler bir şeyi çok merak ettim.Ben kendime soruyorum cevap bulamıyorum.Biz acaba bu kumarı zevki için mi oynuyoruz para kazanmak için mi Misal 200 bin para vursanız yarın diyelim ki oynamaya devam eder misiniz
200.000 vursak öbür gün kuponlara 10 bin 10 bin atarizBeyler bir şeyi çok merak ettim.Ben kendime soruyorum cevap bulamıyorum.Biz acaba bu kumarı zevki için mi oynuyoruz para kazanmak için mi Misal 200 bin para vursanız yarın diyelim ki oynamaya devam eder misiniz
Kankam o zamanda şey demez miyiz acaba lan sağlam bi siteye 50 bin atayımda bi 200 bin daha çekeyim tamdan olsun diyeBen oynamaya devam etmem
Rahat gelicekPhoneix 43 olmuş 2.çeyrek bitimine daha 5 dk var
200 bin kazandiysam neden yine kazanirim diye gereksiz bir özgüven sergileyebilirim maalesef !!!Ben oynamaya devam etmem
Valla o gune baglıBeyler bir şeyi çok merak ettim.Ben kendime soruyorum cevap bulamıyorum.Biz acaba bu kumarı zevki için mi oynuyoruz para kazanmak için mi Misal 200 bin para vursanız yarın diyelim ki oynamaya devam eder misiniz
50 kişiye 100 ne la 1 trilyon almış bana rahat 100 bin atardı Seko@Yilmazseko21 200 bin vursa adam konu açar kasa 200 bin 3 kombine atıldı gelirse 1 trilyon.50 kişiye 100 lira diye
Allah kabul etsin kardeşim afiyet olsunBen iftar açmaya gidiyom 20 45 te buralardayım
Afiyet olsunBen iftar açmaya gidiyom 20 45 te buralardayım
Seko duygulandırdın beni yaktım senin için karşimBeyler forumbahıs guzel ya baksanaza bırlıl beraberlık var @Daimon