- 107,936
- 159,913
- 113
Sağlık olsun dostKayıp etkinlik için teşekkürler
Sağlık olsun dostKayıp etkinlik için teşekkürler
1379379216kul ıd iletir misin iletelim dostum
iletiyorum dostum1379379216
Son islemim yatırım.kayip veya yatırım bonusu bile qlmadim
eklendi dostum1379379216
Son islemim yatırım.kayip veya yatırım bonusu bile qlmadim
Reis bu frebetten sonra tekrar yatırım yaptm bonus almadım tekrar giremeyiz demi günde 1 defa mı kazanana kadar mieklendi dostum
kupon görseli de atarsın
iyi şanslar
kul ıd iletir misin dostumsira bendeyse sorabilir misin @Shellac ben uyuyakalmadan
son işlemin bonus olmasın yeterli dostumReis bu frebetten sonra tekrar yatırım yaptm bonus almadım tekrar giremeyiz demi günde 1 defa mı kazanana kadar mi
Yok az önce yatırım yaptım kaybettim bonus olmasın derken kayıp bonusu alsam sorun olur mu almayimison işlemin bonus olmasın yeterli dostum
Arkadaş burda değilse bana ekler ben hemen canlıdan basacam satenson işlemin bonus olmasın yeterli dostum
1284548172 eklendi dostumsira bendeyse sorabilir misin @Shellac ben uyuyakalmadan
kayıp bonusu alabilirsin dostumYok az önce yatırım yaptım kaybettim bonus olmasın derken kayıp bonusu alsam sorun olur mu almayimi
Bolsans
Tamam bekliyorum reis ozaman burda sirayi id 1379379216kayıp bonusu alabilirsin dostum
sorun olmaz
betkorkmaz dan sonra da seni alırız
kayıp bonusunla rahat oynayabilirsin
sag ol dost, bize olmazsa sana nasip olsun rollu tamamlamakBolsans
Kafaya taktım da ne yatırım la ne bonusla bir kazanç yapamadım bir türlü bugun yapacam umarım hahasag ol dost, bize olmazsa sana nasip olsun rollu tamamlamak