- 5,599
- 3,627
- 113
Evet tekrar okudum anlayinca sildim yorumu kankaYok sen yanlis anlamissin 3k olursa 33 garanti
Evet tekrar okudum anlayinca sildim yorumu kankaYok sen yanlis anlamissin 3k olursa 33 garanti
Hic bole bisey gormedim bro.ee simdi bu adam konuya kilit vurdurcak dimi?bireysel yetenekleri görüyoruz dost
her koyun kendi bacağından misali
Fark ettim.ama ben yorumu okumusdum 😁Evet tekrar okudum anlayinca sildim yorumu kanka
Her sponsor 1 kerelik boyle bisey yapsa be güzel .Bu da bir gelisme ama bence.güzel bisey yani.Hic bole bisey gormedim bro.ee simdi bu adam konuya kilit vurdurcak dimi?
Gec kaldim ama olsun yabanci değilsin 😀Fark ettim.ama ben yorumu okumusdum 😁
dost sıraya girseydin sende eğlencenin farkına varırdınHic bole bisey gormedim bro.ee simdi bu adam konuya kilit vurdurcak dimi?
Ben begendim şahsen.ama bu tür şeylerin sık sık olmasi görüşündeyim.koskoca forum en kötü günde 1 sponsor boyle bir etkinlik açmalı bencedost sıraya girseydin sende eğlencenin farkına varırdın
16.sıradayız
2 gündür devam ediyor etkinlik
sadece rolling yapıyorsun hedefe ulaşıyorsun
ve farklı etkinlikler daima ilgi alanımıza girer
Bro cok musait olamiyom bu ara hastahane islerimiz var konuyu daha simdi gordum.neyse tskrler etkinlik icindost sıraya girseydin sende eğlencenin farkına varırdın
16.sıradayız
2 gündür devam ediyor etkinlik
sadece rolling yapıyorsun hedefe ulaşıyorsun
ve farklı etkinlikler daima ilgi alanımıza girer
Haklısın çok sponsor var sürekli etkinlik yapmaları iyi olur forum içinBen begendim şahsen.ama bu tür şeylerin sık sık olmasi görüşündeyim.koskoca forum en kötü günde 1 sponsor boyle bir etkinlik açmalı bence
1.10 yetmez 1.20 falan oynaması lazımBütün kasayı 1.10 orana salla bitir 😀
Umarım dikkate alınır.Haklısın çok sponsor var sürekli etkinlik yapmaları iyi olur forum için
Artik ne kurtarıyorsa kanka 😀1.10 yetmez 1.20 falan oynaması lazım
Etkinlik bitti arkadaş çok şanslı bugün ne oynasa gelir1.20 yapması lazım 2500 falan kasa burdan patlama da
Topu topu 2 kupon yakaladı 😀 çok abartı bir yorum 😀😀 ama bitirdi diye düşünüyorum bendeEtkinlik bitti arkadaş çok şanslı bugün ne oynasa gelir
3 kupon yaptıTopu topu 2 kupon yakaladı 😀 çok abartı bir yorum 😀😀 ama bitirdi diye düşünüyorum bende
Fark etmez 😀3 kupon yaptı