- 77,161
- 27,687
- 113
Tebrıkler dostEvet beyler sizden habersiz kalan 3kyı da dep kazanira bastım ben 😂😂😂 bugünkü zarar 1k olarak kaldı roll biter ben yakıyorum mesaj kutularinı çekimden sonra
Tebrıkler dostEvet beyler sizden habersiz kalan 3kyı da dep kazanira bastım ben 😂😂😂 bugünkü zarar 1k olarak kaldı roll biter ben yakıyorum mesaj kutularinı çekimden sonra
İyiymiş gece çekimleri demi hızlı reis öylePiabella candır 10 dakikaya kalmaz düşer hesaba
Kazancın daim olsun dost iyi yapmışsın son vurgunEvet beyler sizden habersiz kalan 3kyı da dep kazanira bastım ben 😂😂😂 bugünkü zarar 1k olarak kaldı roll biter ben yakıyorum mesaj kutularinı çekimden sonra
Yani gece gündüz farketmiyor 10 dakikayi geçen çekimim olmadı hicİyiymiş gece çekimleri demi hızlı reis öyle
En son ikiside sıkıntı yazmıştın 😋😋Bitti diyor reis bende
Ilk cekımde canlı destek hesap guvenlıgını ıcın tc kımlık soracak baglan dırek bnce talep verınceEvet beyler sizden habersiz kalan 3kyı da dep kazanira bastım ben 😂😂😂 bugünkü zarar 1k olarak kaldı roll biter ben yakıyorum mesaj kutularinı çekimden sonra
İyiymişYani gece gündüz farketmiyor 10 dakikayi geçen çekimim olmadı hic
Olacak demedim mi gardaşşşEvet beyler sizden habersiz kalan 3kyı da dep kazanira bastım ben 😂😂😂 bugünkü zarar 1k olarak kaldı roll biter ben yakıyorum mesaj kutularinı çekimden sonra
Totem demi yapmıyak reis 😂En son ikiside sıkıntı yazmıştın 😋😋
Ben yazsam odul hakkim yanmistiEn son ikiside sıkıntı yazmıştın 😋😋
Yalan değil ikisi de sıkıntıydi 😃😃En son ikiside sıkıntı yazmıştın 😋😋
ZoortYalan değil ikisi de sıkıntıydi 😃😃
Niye görüşünü yazınca s.kmiyor kimse dostBen yazsam odul hakkim yanmisti
Zurttt
Aynen takılıyorum gardaşımYalan değil ikisi de sıkıntıydi 😃😃