- 3,147
- 1,635
- 113
Kanka benim için iddaa bitti 🤣Reis altili ganyan emin ol hepsinden zevkli ama çok kapilmiycan
Kanka benim için iddaa bitti 🤣Reis altili ganyan emin ol hepsinden zevkli ama çok kapilmiycan
Reis memleket nereKanka benim için iddaa bitti 🤣
çok kapılma yine reisReis memleket nere
İsimdende belli değil mi 44 🤣Reis memleket nere
Valla öğrenene kadar sen ne verirsen senle yapacam kuponuçok kapılma yine reis
Reis umarım yakalarız da bana güvenip yapma sonra mahcup olmayalım birbirine dostluklar bakidir öyle de kalsın isterimValla öğrenene kadar sen ne verirsen senle yapacam kuponu
Kanka o konuda için rahat olsun zaten parayı iddaya verdik bu zamana kadar bir bk olmadı yine iddaya verip kaybedecegime varsın sana fede olsun kaybetsin. Ama şunu bil içimden bir his seninle vuracaz gibi duruyorReis umarım yakalarız da bana güvenip yapma sonra mahcup olmayalım birbirine dostluklar bakidir öyle de kalsın isterim
inşallah reisKanka o konuda için rahat olsun zaten parayı iddaya verdik bu zamana kadar bir bk olmadı yine iddaya verip kaybedecegime varsın sana fede olsun kaybetsin. Ama şunu bil içimden bir his seninle vuracaz gibi duruyor
Bunun ganyan düşük heraldekeşke bir gelseydi vallahi geliyordu ganyan 8.60 di
Olsun gelenin De ganyan fena dildir 7 agf ydikeşke bir gelseydi vallahi geliyordu ganyan 8.60 di
evet ganyan iyi reis 3 ganyani vatBunun ganyan düşük heralde