Benim hala pending yazıyor. 13.51 de çekim verdim bekliyorum hala...bakiye sildi
Benim hala pending yazıyor. 13.51 de çekim verdim bekliyorum hala...bakiye sildi
benimde 13:34 den beriBenim hala pending yazıyor. 13.51 de çekim verdim bekliyorum hala...
Desteğe de bağlanamıyorum ki sorayım 😂 acaba ödeyecekler mi? Akıllarda tek Bi soru 😂😂benimde 13:34 den beri
Ben cektim ödediler..3 saatte geldi çekim.Desteğe de bağlanamıyorum ki sorayım 😂 acaba ödeyecekler mi? Akıllarda tek Bi soru 😂😂
İçimi ferahlatan Bi cevap 😊 en azından umut oldu şu anda 😊Ben cektim ödediler..3 saatte geldi çekim.
Şu anda bakiyeyi düzelttiler. 1 saat 3 dk sonra düzeltme yaptılar. Bakalım ödeme gelecek mi?İçimi ferahlatan Bi cevap 😊 en azından umut oldu şu anda 😊
Kanka 1 sat 3 dk sonra düzeltme yaptılar. Şu anda da çekimin gerçekleşmesini bekliyorum. Bakalım nolacak?Beyler rahat olun ödüyor site dün 2 saatte yolladılar bana gece
Öder ip ye takılmazsanKanka 1 sat 3 dk sonra düzeltme yaptılar. Şu anda da çekimin gerçekleşmesini bekliyorum. Bakalım nolacak?
O da onların bahanesi zaten 😂😂Öder ip ye takılmazsan
Ödeme yapılınca ödendi VS diyor mu yoksa hesaba gelince mi anlayacağız?Öder ip ye takılmazsan
Çekim geçmişinden kalkıyor hesabına düşmüş oluyor 300 çektim 15 TL kesmiş 285 gelmiş ama iyidirÖdeme yapılınca ödendi VS diyor mu yoksa hesaba gelince mi anlayacağız?
290 talep verdim. 15 keserse 275 gelir yani 😊 tabi gelirse 😂😂Çekim geçmişinden kalkıyor hesabına düşmüş oluyor 300 çektim 15 TL kesmiş 285 gelmiş ama iyidir
3 saat Max ödemen gelicek tek problem uzun süre sonra ödeme yapmaları yatırım yapılmaz ama sitye290 talep verdim. 15 keserse 275 gelir yani 😊 tabi gelirse 😂😂
Ödeme gelsin yeter. Zaten bulaşmam buraya 😂😂3 saat Max ödemen gelicek tek problem uzun süre sonra ödeme yapmaları yatırım yapılmaz ama sitye
Ödeme geldi. Hemde 290 olarak geldi. Kesinti yapmamışlar. 😂😂3 saat Max ödemen gelicek tek problem uzun süre sonra ödeme yapmaları yatırım yapılmaz ama sitye
Benim de yaklaşık 2 saatte geldi. Ama geldiVallah başta aldım ben pazar günü 8de cekım verdım 9 da gonderdıler parayı
Tek hesabın varsa gelir 1-2 saateArkadaşlar bende 300 çekim verdim biraz önce hesaptan kesildi para Pending yazıyor yani askıda diyor gelirmi sizce