- 1,237
- 516
- 113
Numara isterse ne atacaz kankaBen deme arama aldım de
Numara isterse ne atacaz kankaBen deme arama aldım de
Ordan 1 hafta önce bana msj gelmişti 700 cekmistimFaydalanin konu açmayı bilmiyorum ayrı ayrı 3 hesaptan aldım bunda da sınır yok 4.5 k cektim
Günce no ver b8rde eski numaranı ver sitelere kayıtlı olanNumara isterse ne atacaz kanka
Tamamdır reis eyvallah davet mesajı aldım demiyorum ozamanGünce no ver b8rde eski numaranı ver sitelere kayıtlı olan
Reis ne yazdın aldın hemen söyler misin canlı sıra geldi
Sağlık olsun kısmet değilmiş başka zaman başka sitede olurbbana davet yokmus yinede teşekkürler konuyu açan kisiye
Arandım dedim davet bonusu amcam mümkünse diye yazdım numara istedi güncel olan noyu ve eski nomi verdim eklediReis ne yazdın aldın hemen söyler misin canlı sıra geldi
Bu egebet 1000₺ yatırıma çark kodu diyor kral 3₺ den onun hakkında bilgin var mı ben hiç yatırım yapmadım daha önce egebeteDeneme değil bu
😂Arzu denen arkadaşa selamlarımı gönderiyorum ☺
Ne gerek var çek bak yoluna yada kendin yatır aviatorde rahat yaparsın200 tl kazanabildim d2vam etcem bakalım ya sıfır olcam yada 1000 gözünü kararttim
bende kralArzu denen arkadaşa selamlarımı gönderiyorum ☺
Valla bilgim yok agaBu egebet 1000₺ yatırıma çark kodu diyor kral 3₺ den onun hakkında bilgin var mı ben hiç yatırım yapmadım daha önce egebete