- 626
- 196
- 43
pahuca karılar napar
İlk yarı 2,5 dene Dostum 🙏pahuca karılar napar
Paylaşmanın mutluluğunu daima yaşarsın umarım Dostum hayırlı sabahlarDostlar artık yeterli bize, daha sonra belki gene buluşuruz.
kazandığımız paranın yarısını neredeyse dağıttık, hepinize iyi geceler benden bu kadar 🙏
Kesene bereket dostDostlar artık yeterli bize, daha sonra belki gene buluşuruz.
kazandığımız paranın yarısını neredeyse dağıttık, hepinize iyi geceler benden bu kadar 🙏
İlk yarı 2,5 2,85 ben burdayım diyor gibi dostpahuca karılar napar
Kusura bakma dost tek golden gittik. Gecen gyzel olsunDostlar artık yeterli bize, daha sonra belki gene buluşuruz.
Canın sağ olsunŞans yok şans. 5 oldu beşten sonra kaleci bir pozisyonda panter oldu. 2 dakka sonra direğe vurdular bu sefer. Vallahi sinir etti sabah sabah ak karıları ya
Sağlık olsun kardo.Kusura bakma dost tek golden gittik. Gecen gyzel olsun
Sorun yok keşke sizin de güzel geçseydi 🙏Kusura bakma dost tek golden gittik. Gecen gyzel olsun
valla hiç bilmiyorum olur diyorsan basarımİlk yarı 2,5 2,85 ben burdayım diyor gibi dost
Ne basacaksın dostum miktarvalla hiç bilmiyorum olur diyorsan basarım
skn sağolsun pachuca nolur karılar sen takip ediyon gibiKusura bakma dost tek golden gittik. Gecen gyzel olsun
Alabilirsin dostum 🙏valla hiç bilmiyorum olur diyorsan basarım
bastım ev 2 gol ilk yarı 2 oran zararı çıkaralım bol şansAlabilirsin dostum 🙏
Çok mantıklı dostum haydi bakalım şansımız bol olsun 🙏bastım ev 2 gol ilk yarı 2 oran zararı çıkaralım bol şans