- 30,507
- 25,130
- 113
Kazancın daim olsunHadi şansınız bol olsun, dağıtım için bana dm’den bi kardeşimiz yazdı konuya yazmak istemiyor +1 bende o var torpilli
Kazancın daim olsunHadi şansınız bol olsun, dağıtım için bana dm’den bi kardeşimiz yazdı konuya yazmak istemiyor +1 bende o var torpilli
Tmm dost umarım gelir de arkadaşlar da faydalanırHadi şansınız bol olsun, dağıtım için bana dm’den bi kardeşimiz yazdı konuya yazmak istemiyor +1 bende o var torpilli
Bu kuponun gelme olasılığı fenerin şampiyon olması olasılığıyla aynıHadi şansınız bol olsun, dağıtım için bana dm’den bi kardeşimiz yazdı konuya yazmak istemiyor +1 bende o var torpilli
Şah valla sana 200₺ atayım takip etme ak sen ne takip ettiysen yattı gol yazdın iptal oldu 🤣🤣Bol şanslariniz olsun dostlar
Al şu parayı bugun eve erken git dost diyecek bi gönüllü arıyoruz
buna da şükür başkan ya sevgiliyi mutlu ettik kardeşi mutlu ettik kaldı bize 5 liraKötü olmuş geçmiş olsun
Eyvallah dostBol şanslariniz olsun dostlar
En iyisini yapmışsın kazancın daim olsunbuna da şükür başkan ya sevgiliyi mutlu ettik kardeşi mutlu ettik kaldı bize 5 lira
Bu nasıl uslup 1 gun banlısın dostam aç.
6-0 biter ev tek kaleBu kuponun gelme olasılığı fenerin şampiyon olması olasılığıyla aynı
3 gün yasaklandın.Açım ı am aç.
İzliyorum ev tek kale oynuyor. Her An 4 olabilir6-0 biter ev tek kale
3_0 geçenlerde Toluca kadınlara oynamıştım bende o maçta kanser etmişlerdi burda gol bulursa 5,5 üst kaçınılmaz olur ev bayağı iyi gibi dostEyvallah dost