- 19,252
- 11,214
- 113
yok ilk defa yazdımSen tanışıyor musun onla
yok ilk defa yazdımSen tanışıyor musun onla
Vardır bu ibnenin muhabbeti yoksa tak diye gelir mi paraSen tanışıyor musun onla
Aynen dost az takip eden var sende takiple sana da atarım bi 500₺ kupon gelirseSigara pakedinden amcik yapacan yani 😅
Bol şans dost
la valla ilk defa yazdım tak diye geldiVardır bu ibnenin muhabbeti yoksa tak diye gelir mi para
25 k dan adama 500 mü atıyon ayıp 2 bira içte 2 k atAynen dost az takip eden var sende takiple sana da atarım bi 500₺ kupon gelirse
aynen onun muhabbeti var gibiFatih hocama şikayet etcem agahha
2 bira içerse 25k atar puahahaha25 k dan adama 500 mü atıyon ayıp 2 bira içte 2 k at
Lakers alt gel acilAynen dost az takip eden var sende takiple sana da atarım bi 500₺ kupon gelirse
Emanet kasayı bastım 233.5 ten alt öyle güvenLakers alt gel acil
Bu konuda 50 kuruş bile yok kankaLakers alt gel acil
Ekran at kanka öyleyse basayım bi 5KEmanet kasayı bastım 233.5 ten alt öyle güven
Deneme bonusu basılıyor!Bu konuda 50 kuruş bile yok kanka
Kanka bizim konu patlayalı 24 saat oluyo burası bizim safe alan gibi düşünDeneme bonusu basılıyor!
güvenlik ilkesi nedeniyle ekran görüntüsü alınamıyor bende oyle bir problem var PC geçince tutmuş kuponu atarımEkran at kanka öyleyse basayım bi 5K
olm dalga geciyom yagüvenlik ilkesi nedeniyle ekran görüntüsü alınamıyor bende oyle bir problem var PC geçince tutmuş kuponu atarım