- 4,899
- 3,007
- 113
Waow
Olee oleeeBeşiktaş şampiyonlar ligineeeeee
Bok var 18.30a maç koymuşlarCity kümeyeee
TebriklerAnladım, mesaj atan ilk 4 kişi seçiyorum o zaman adaletli olması sebebiyle zaten 5dk içinde sonuç aldı kupon.
Aha negatif adam gelmiş konuyu terkedinCity kümeyeee
Roll cekti canimiz sponsor olssna puahajaAha negatif adam gelmiş konuyu terkedin
Bende ona bakıyordum tamBir roll yapalim la sponsor yok mu puahahaj
Hesapta para yok la valla hastayim yatiodum aksamustujden beri kaçırdık maçları geç uyandimRoll cekti canimiz sponsor olssna puahaja
ilk adımdan lose puahahaBir roll yapalim la sponsor yok mu puahahaj
Geçmiş olsun neyin varHesapta para yok la valla hastayim yatiodum aksamustujden beri kaçırdık maçları geç uyandim
La bugun hic musait degildim @Valenciennes le ozelleri alacaktik basimiza gelmeyen kalmadi en son alamadik bjk geldi rahat 500 liramiz olsa acardik olmadiHesapta para yok la valla hastayim yatiodum aksamustujden beri kaçırdık maçları geç uyandim
En son boyle yazdiginda ne oldu hatirlarsanilk adımdan lose puahaha
Bu ara herkes hasta akHesapta para yok la valla hastayim yatiodum aksamustujden beri kaçırdık maçları geç uyandim
ben böyle yazdıkça 3/3 yapıyorsun sürprüz yapmıyorsun kırılıyorum suvatımEn son boyle yazdiginda ne oldu hatirlarsan
Mıyala salgını varBu ara herkes hasta ak
Yaptik diye hatirliyom senden bir supruzz gelir miben böyle yazdıkça 3/3 yapıyorsun sürprüz yapmıyorsun kırılıyorum suvatım
Pişmiş tavuğun başına gelmemiştirLa bugun hic musait degildim @Valenciennes le ozelleri alacaktik basimiza gelmeyen kalmadi en son alamadik bjk geldi rahat 500 liramiz olsa acardik olmadi