2 gol daha cıkar benceSevilla nolur beyler seri tahmin alayim
2 gol daha cıkar benceSevilla nolur beyler seri tahmin alayim
Ciddi misin sen abiSen dün burayı göreydin bıçaklar çekildi burada
dostum deneme bonusu diye geldi yoksa 1.30 dan yatıyorum sürekliVer bizde yararlanalım
Malesef evetCiddi misin sen abi
tamam Başkanımevet arkadaşlar ortalık karışırsa bir daha böyle bir başlık açılmayacak
Vaziyet alınbirazdan ortalık karısır vaziyetimizi aldık
Kardeşim haram lokma yememiş oldun işte fena mıAz önce kupon yaptım paylaşim etkinlik olsun diye anasını satim tam konuyu açarken kupon yattı bugün de kaybettik şükür
Dustingin gazına gelmem reis ben onu biliyoruz rahat ol senYa bak yazma diyorum yine yazıyor, recep sen sus abim erhan sakin, erosus tamm baba sakin olun yeter kapatın konuyu dusting verme gazi
Ayıpta sana la sen pas vermiyon asıl vefasız sana kırgınım olum benGuerra hiç pas vermiyosun parayı buldun yürüyüşün değişti hemen
Hiç bu açıdan bakmadım bak ashdhsKardeşim haram lokma yememiş oldun işte fena mı
ne zaman pas vermedik la biz herkese cevap veriyoruz kursun atıldı guerrayla birazdan giriyoruz birbirimizeAyıpta sana la sen pas vermiyon asıl vefasız sana kırgınım olum ben
Bence yenilmezi en garanti reis@Eren44 sevilla 1-1 aldın mı 2.5 üst
Seni bilen bilir Erhanım sen bana sövsende yanlış anlamam la ben Ama bu sana kırgın olduğum gerçeğini değiştirmezne zaman pas vermedik la biz herkese cevap veriyoruz kursun atıldı guerrayla birazdan giriyoruz birbirimize
1-0ken tahminleri alayım dedi ya kanka 2.5 üst dedik bizde bakalım oynadı mıBence yenilmezi en garanti reis