- 6,808
- 3,116
- 113
Antebin hamamları sallanır külhamları, çiftetelli çalıyor gelinde oynayalım
eyvallah burda bitsin yazma daha da bişey gerilmeyelimErhan dışinda lafıma maydonoz olanlar, beni sevmiyosanız benim sizden uzak durdugum gibi sizde durun, sizler benim yorumuma karşılık olarak tartısma açtiginiz icin sizlere cevap verdimm hatalarinizi görmezden gelmeyin.
Erhan sende benim nekadar net bişey söyledigimi iyi anladin. Ben eski olaylarin arkasina sığinıp bugunlerde konuscak adam degilim. Gordugumu okudum haksiz buldum ve yazdim ötesi yok.
Orda konusma bitti erhan bu konusmadan ne çikarmaya calisiyosun?ya mahir diyelim ki ben adam değilim
sen nesin yazmadın mı forumda bugun arkadaslardan sigaramız yoktu para istedik kimse oralı olmadı diye ? demek ki seni samimi bulmuyorlar sen böyle yorum yazıp ahkam kesmedin mi unuttun mu ? hadi ben adam değilim sen nesin onu söyle bana ?
Bence artık yazamaz engelledim konuyu ben actigim için yazamıyor benceya mahir diyelim ki ben adam değilim
sen nesin yazmadın mı forumda bugun arkadaslardan sigaramız yoktu para istedik kimse oralı olmadı diye ? demek ki seni samimi bulmuyorlar sen böyle yorum yazıp ahkam kesmedin mi unuttun mu ? hadi ben adam değilim sen nesin onu söyle bana ?
Frankın poposundaki kıl bile yeter la . Dizinin başı geldi bak aklıma şu duvar kırıp bunla dalga geçtikleri sahne ve sonrasındaki hazin sonCok i,lemis iste sonuc bu ama frank boyle bos konusmuyodu icraat yapiyodu adam bu neresiyle izlediyse artk herseyi ters algilamis
tammdır ben edepsiz 20 lira sigara parası kovalayan oldumu cebe atıp indiren sinsiden takılan adam olmayan biriyim teşekkür ederim iyi aksamlarOrda konusma bitti erhan bu konusmadan ne çikarmaya calisiyosun?
Ogun bi dostluk istedik o dostlugu bulamayince bitirdim ben bu senin terbiyesizligini goturmuyoki. Konu benim sizinle konusmamm degil. Konu senin hakaretlerin edepli ol erhan edepli.
Siz iyi degilsiniz neresi anlamsız dostum, biris geliyo 20tl icin burda en efendi olan birisine yıkıl karşımdan kufurle hakaretle forumdan kovuyor o yorum hepiniz icin cokmu anlamlı? Yoksa o yorumu daha okumadinmiBu mesaj anlamsiz
Ben msjlar göremiyorum en güzeli engelledim çünkü ne yazıyor yeminle goremiyorum. Onuda dedim ama yazıyor galiba dahaBeyler konu ismetin konusu değil mi ismeti sevmeyen aynı görüşte olmayan adam yazmazsa konu kapanır kimsede kavga etmez ismette senle anlaşamıyorsa oda senin konuna yazmaz olur biter
Yahu sürekli bi terbiye sürekli bi ahlak sürekli bi adap . Nolursun kardeşim bombeyeciğim lütfen rica ediyorum susar mısın sevgili punisher kardeşim lütfen .Orda konusma bitti erhan bu konusmadan ne çikarmaya calisiyosun?
Ogun bi dostluk istedik o dostlugu bulamayince bitirdim ben bu senin terbiyesizligini goturmuyoki. Konu benim sizinle konusmamm degil. Konu senin hakaretlerin edepli ol erhan edepli.
He böyle erhan inş bişeyler değişirtammdır ben edepsiz 20 lira sigara parası kovalayan oldumu cebe atıp indiren sinsiden takılan adam olmayan biriyim teşekkür ederim iyi aksamlar
En güzeli forum yönetimi böyle bir hak vermiş isteyen istediğini engellesinBen msjlar göremiyorum en güzeli engelledim çünkü ne yazıyor yeminle goremiyorum. Onuda dedim ama yazıyor galiba daha
Ben susmam dostum bunu böyle bilYahu sürekli bi terbiye sürekli bi ahlak sürekli bi adap . Nolursun kardeşim bombeyeciğim lütfen rica ediyorum susar mısın sevgili punisher kardeşim lütfen .
Gondermekde yasak@Başkan im bu bombeye ozelden para istedi 2tl yolladim bigliniz olsun .forumici para istemek yasak zaten. Bilginiz olsun
Ya kardesim banane kim kimi kovarsa kovsun. Forumda admin var yonetici var onlar gereginj yapar kotü bi durum varsaSiz iyi degilsiniz neresi anlamsız dostum, biris geliyo 20tl icin burda en efendi olan birisine yıkıl karşımdan kufurle hakaretle forumdan kovuyor o yorum hepiniz icin cokmu anlamlı? Yoksa o yorumu daha okumadinmi
Baskanim beni affetsin napim kanka simdiGondermekde yasak