- 6,808
- 3,116
- 113
Sabah 10 11 gibi herkes yatıyor atış serbestŞu an uzatmaları oynuyoruz +4 sayfa sonra konu kilitlenir
Sabah 10 11 gibi herkes yatıyor atış serbestŞu an uzatmaları oynuyoruz +4 sayfa sonra konu kilitlenir
Hahahajaj iddaa kuponu bile yapamastir 2 tane on numara bileti almstir. 30 tl vurmsutur onada ondan bu aģalik pasalikO değilde bu 2 lirayı naptı ki nesineye mi attı acaba , nesinede papar ödeme yöntemi mi açıldı hasan @ragnarlothbrok1234
Çılgın genç bunlar ya bayılıyorumHahahajaj iddaa kuponu bile yapamastir 2 tane on numara bileti almstir. 30 tl vurmsutur onada ondan bu aģalik pasalik
Tamam . Bak şunu anlamaya çalış. Recep yok piyasada . Hani recep seni niye desteklemiyo dogru konusuyosun diye.Konu bu he boyle bişey için erhanla eros yargı dagitiyorEkli dosyayı görüntüle 79653
olm bak bu adam bile rahatsız olmuş sus @Bombeye73Ben ozelden yazdım barıs ve erhana kapattık benım mesajım neden buraya atıldı anlamadım
Tamam anlıyorum seni ayrıca ben recebe küfretmedim asla da küfretmem özelden olan konuşmalarımızı sana fotolasın . Hadi siktir git şimdiSiz heralde anlamadinız galiba @Başkan rollere neden kural getirdi?
Sizler guruplaşıp çeteleştiginiz icin, yani gelipte erhanın erosla birlikte revebe kufretip hakaretle kovmasini okuyunca, sonra benim yaptiğiniz yanlis dememi gorunce benimi banlayacak? Yoksa guruplaşan sizlerimi uyaracak?
Akliliisiniz sözde ama hala başından beri kendinizi görmezden geliyosunuz. Madem yaşlar 28 40 arası e bi insaf hayatta okadar tecrubeniz var bi hatirlayın insanlıginizi unutmussunuz.
Kovmanmı gerekiyor kufurmu etmen gerekiyo? 7/24 can ciger kuzuydunuz giden 20tl olsun bidahada receble konusma olsun bitsin, ama burdan küfretmek hakaret etmek okadar insan icinde bunu yapmayi kendine layık gorüp uygun gordun dimi erhan çok kral hareket yaptin dimi ?ben recebe söyledim gerekeni rolling içinde de yazdık şahidim var recebin şahidi var mı acaba
Herkes bombeye basar. Oran 1.05 . Kasa indir kankaBeyler oranları açıyorum
Konuyu Başkan kilitler 31.13 oran
Diğer yöneticilerimiz kilitler 13.31 oran kim ne kadar basıyorsa söylesin
Siz heralde anlamadinız galiba @Başkan rollere neden kural getirdi?
Sizler guruplaşıp çeteleştiginiz icin, yani gelipte erhanın erosla birlikte revebe kufretip hakaretle kovmasini okuyunca, sonra benim yaptiğiniz yanlis dememi gorunce benimi banlayacak? Yoksa guruplaşan sizlerimi uyaracak?
Akliliisiniz sözde ama hala başından beri kendinizi görmezden geliyosunuz. Madem yaşlar 28 40 arası e bi insaf hayatta okadar tecrubeniz var bi hatirlayın insanlıginizi unutmussunuz.
Siktir anlamıTamam anlıyorum seni ayrıca ben recebe küfretmedim asla da küfretmem özelden olan konuşmalarımızı sana fotolasın . Hadi siktir git şimdi
Anlıyorum öptüm seni . Hadi gene bi siktir git.Kovmanmı gerekiyor kufurmu etmen gerekiyo? 7/24 can ciger kuzuydunuz giden 20tl olsun bidahada receble konusma olsun bitsin, ama burdan küfretmek hakaret etmek okadar insan icinde bunu yapmayi kendine layık gorüp uygun gordun dimi erhan çok kral hareket yaptin dimi ?
Derdin ne senin soylermisin bana ne istiyosun şuan ne yapalım yani?Siz heralde anlamadinız galiba @Başkan rollere neden kural getirdi?
Dostum ilk ve son defa sana yazıyorum her iddaasına varım reelde bir silahlı kavga görsen beni şahit yazmasınlar diye ayakların götüne vura vura kaçarsın burda 2 kişi arasında olan mevzuya niye giriyorsun ve bu 2 kişide özelden konuşup halletmişlerKovmanmı gerekiyor kufurmu etmen gerekiyo? 7/24 can ciger kuzuydunuz giden 20tl olsun bidahada receble konusma olsun bitsin, ama burdan küfretmek hakaret etmek okadar insan icinde bunu yapmayi kendine layık gorüp uygun gordun dimi erhan çok kral hareket yaptin dimi ?