Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehli-Keyf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Beyler lütfen rica ediyorum herkes ölü taklidi yapsın belki gider

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Ben ozelden yazdım barıs ve erhana kapattık benım mesajım neden buraya atıldı anlamadım

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Siz heralde anlamadinız galiba @Başkan rollere neden kural getirdi?

Sizler guruplaşıp çeteleştiginiz icin, yani gelipte erhanın erosla birlikte revebe kufretip hakaretle kovmasini okuyunca, sonra benim yaptiğiniz yanlis dememi gorunce benimi banlayacak? Yoksa guruplaşan sizlerimi uyaracak?

Akliliisiniz sözde ama hala başından beri kendinizi görmezden geliyosunuz. Madem yaşlar 28 40 arası e bi insaf hayatta okadar tecrubeniz var bi hatirlayın insanlıginizi unutmussunuz.

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Beyler oranları açıyorum
Konuyu Başkan kilitler 31.13 oran
Diğer yöneticilerimiz kilitler 13.31 oran kim ne kadar basıyorsa söylesin

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
15 kişi git diyor yine gitmiyor düzgün söylüyoruz yine gitmiyor. Sabır allahım sabirrr

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113

Sizler guruplaşıp çeteleştiginiz icin, yani gelipte erhanın erosla birlikte revebe kufretip hakaretle kovmasini okuyunca, sonra benim yaptiğiniz yanlis dememi gorunce benimi banlayacak? Yoksa guruplaşan sizlerimi uyaracak?

Akliliisiniz sözde ama hala başından beri kendinizi görmezden geliyosunuz. Madem yaşlar 28 40 arası e bi insaf hayatta okadar tecrubeniz var bi hatirlayın insanlıginizi unutmussunuz.
Tamam anlıyorum seni ayrıca ben recebe küfretmedim asla da küfretmem özelden olan konuşmalarımızı sana fotolasın . Hadi siktir git şimdi

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
ben recebe söyledim gerekeni rolling içinde de yazdık şahidim var recebin şahidi var mı acaba
Kovmanmı gerekiyor kufurmu etmen gerekiyo? 7/24 can ciger kuzuydunuz giden 20tl olsun bidahada receble konusma olsun bitsin, ama burdan küfretmek hakaret etmek okadar insan icinde bunu yapmayi kendine layık gorüp uygun gordun dimi erhan çok kral hareket yaptin dimi ?

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Konu sacma yerlere gıdıo ben yazdım adamlara gergınlık bıtebılırmı baska yerlere gıdıo konular bız hallederık ozelden

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113

1.PNG
2.PNG
20 lira gönderdik diye adını sevmemizi bekleyen adam gelmiş burda bizi kötülüyor hadi yürü şimdi bütün arkadaslara yazarım delilleri toplarım insan içine çıkamazsın

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Tamam anlıyorum seni ayrıca ben recebe küfretmedim asla da küfretmem özelden olan konuşmalarımızı sana fotolasın . Hadi siktir git şimdi
Siktir anlamı
  1. hadi oradan, defol.

2. 2.
    aldırma, boş ver, değer verme, önem verme!

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Kovmanmı gerekiyor kufurmu etmen gerekiyo? 7/24 can ciger kuzuydunuz giden 20tl olsun bidahada receble konusma olsun bitsin, ama burdan küfretmek hakaret etmek okadar insan icinde bunu yapmayi kendine layık gorüp uygun gordun dimi erhan çok kral hareket yaptin dimi ?
Anlıyorum öptüm seni . Hadi gene bi siktir git.

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113

Derdin ne senin soylermisin bana ne istiyosun şuan ne yapalım yani?

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
Yarın toplu ban var arkadaşlar, açmaz olaydim konuyu bee

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Dostum ilk ve son defa sana yazıyorum her iddaasına varım reelde bir silahlı kavga görsen beni şahit yazmasınlar diye ayakların götüne vura vura kaçarsın burda 2 kişi arasında olan mevzuya niye giriyorsun ve bu 2 kişide özelden konuşup halletmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...