- 371
- 82
- 28
Kanka arkadas sana eco yollasa şuan sen bana havale ya da papara ile gönderir misin olur mu.alcagım var ecosu varmış benimde eco hesabım yoksoyle ben kullanıyorum arada
Kanka arkadas sana eco yollasa şuan sen bana havale ya da papara ile gönderir misin olur mu.alcagım var ecosu varmış benimde eco hesabım yoksoyle ben kullanıyorum arada
Ciddimisin sen kitemezler, bizzat bas sorumlu turani kaldirtma bana yatagindanHesabi kilitledilerEkli dosyayı görüntüle 79660 Ekli dosyayı görüntüle 79661
Senin nicki girdim kiledilerCiddimisin sen kitemezler, bizzat bas sorumlu turani kaldirtma bana yatagindan
Ben de kullanmadım hiç papara gibiBen kullanmıyorum gardas daha doğrusu o ney?
Adama bi 20 lik atesle o zamanKanka arkadas sana eco yollasa şuan sen bana havale ya da papara ile gönderir misin olur mu.alcagım var ecosu varmış benimde eco hesabım yok
Bu bütün yöntemlerde böyle gardaşım zaten, sadece jetonda biraz daha sürüyor hesaba gecmesiEco hesabınıza gelen parayı hemen banka hesabınıza çekebiliyor musunuz
FBI mübarekbi sn mahir sn hakkında bilgi geldi şimdi punisher diye nickin var mı baska forumda adam soyismine kadar biliyor seni ?
FBI mübarek
onu bnde bılmıyorumEco hesabınıza gelen parayı hemen banka hesabınıza çekebiliyor musunuz
Onaylı mı senin hesabınonu bnde bılmıyorum
ewtOnaylı mı senin hesabın
baska forumlarda adam tokatlayan adama bak heleFBI mübarek
Dost bu punısher bk formunda papara dağıtması için ödül gönderilen gönderildikden sonra parayı alıp kaçan çakal değil mibi sn mahir sn hakkında bilgi geldi şimdi punisher diye nickin var mı baska forumda adam soyismine kadar biliyor seni ?
Terbiyesiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbaska forumlarda adam tokatlayan adama bak hele
ahahahaha terbiye dersi veren puşta bakın hele tosuncuk çıktı ya laDost bu punısher bk formunda papara dağıtması için ödül gönderilen gönderildikden sonra parayı alıp kaçan çakal değil mi