- 20,698
- 11,262
- 113
Sigara külü ne alaka ?Biraz yakınlık kurmaya çalış rol kes içmeye gidelim diye davet et birasının içine bas sigara külünü gebersin kimse anlayamaz alkol komasına girip öldü derler
Sigara külü ne alaka ?Biraz yakınlık kurmaya çalış rol kes içmeye gidelim diye davet et birasının içine bas sigara külünü gebersin kimse anlayamaz alkol komasına girip öldü derler
Arkadaşlar sartlari iyi bir yerde calisiyorm daha önce beni tehdit etmişti öyle muhabbet kapandı .. bu gece yine bana salça oldu geldi iş yerinde yanıma tehdit etti atistik dışarıda görüşelim dedi gitti . İş yerinin kapısının oraya geldi beni arka tarafa çağırdı zorla çekmeye çalıştı kavga için ben ekmek davam için gitmedm ama içime çok dokunuyor gitsem dovecektm ama bıçak falan sallayacak bir tip isimden olma ihtimalim olurdu borçlar var . Ama beni böyle zorla çekmeye çalışması falan çok zoruma gitti düşüncelerinizi bekliyorm yalnız bu kisi tam cahil..amirlere falan söyledik onlarda karismiyo
Abi dur elini kana bulama silivri çok soğuk şuandaNerdesin yakinlardaysa İzmir, Manisa civarı bana fotosunu, adını soyadını gönder,ben halledeceğim, zaten canım sıkılıyordu, uzun zaman oldu tabanca , bıçak kullanmayalı..😀 Şaka bir yana gerçekten bana gönder bunları genç.
Abbov forumda delikanlı abilerimiz varmışNerdesin yakinlardaysa İzmir, Manisa civarı bana fotosunu, adını soyadını gönder,ben halledeceğim, zaten canım sıkılıyordu, uzun zaman oldu tabanca , bıçak kullanmayalı..😀 Şaka bir yana gerçekten bana gönder bunları genç.
Killa hakan naberAbi dur elini kana bulama silivri çok soğuk şuanda
Keşke arkadaşım olsan la her gün dövüp stres atardım@Ondo41 Dostum şaka bi yana dediğimin gaza gelip satır falan bulup çekme sakın birbirinizi yemeyin.
Ha yapacaksan da iyice düşün taşın.Belki herif satırın dilinden anlıyordur.
Bide arada ses verirsen iyi olur hayattamısın endişe etmeye başladım.
admin bu adam beni tahrik ediyor ya beni dövecekmiş çok korkuyorumKeşke arkadaşım olsan la her gün dövüp stres atardım
İzmitlimsiin reis bende izmitliyim kim bu izmitliysen yaz özelden bana senAynı yerde çalışıyoruz yalandan gece salça oldu
Dostum sen ne diyorsun kim tehdit etti neden ..Arkadaşlar sartlari iyi bir yerde calisiyorm daha önce beni tehdit etmişti öyle muhabbet kapandı .. bu gece yine bana salça oldu geldi iş yerinde yanıma tehdit etti atistik dışarıda görüşelim dedi gitti . İş yerinin kapısının oraya geldi beni arka tarafa çağırdı zorla çekmeye çalıştı kavga için ben ekmek davam için gitmedm ama içime çok dokunuyor gitsem dovecektm ama bıçak falan sallayacak bir tip isimden olma ihtimalim olurdu borçlar var . Ama beni böyle zorla çekmeye çalışması falan çok zoruma gitti düşüncelerinizi bekliyorm yalnız bu kisi tam cahil..amirlere falan söyledik onlarda karismiyo