- 525
- 312
- 63
HERHANGİ BİR ÇEKİM SINIRI BULUNMAMAKTADIR. BOL ŞANS
Ekli dosyalar
-
197.2 KB Görüntüleme: 1,127
Kardeşim çekim sınırı yok diyorsun 100tl yatırım var onuda 1.50 orandan çevirip çekebilirsin yazmış.
Ana parayla beraber çekim sınırı yokKardeşim çekim sınırı yok diyorsun 100tl yatırım var onuda 1.50 orandan çevirip çekebilirsin yazmış.
Onu belirt o zaman birader adam 100 yatırıp zaten sınırsız çekebilir başka yerdenAna parayla beraber çekim sınırı yok
O kadar emek verip buraya iletiyoruz. Zahmet olmazsa onu da kendin Sor güzel kardeşim. Teşekkürü geçtim artık bir konu açınca atar yemiyeyim yeter diyorum.Onu belirt o zaman birader adam 100 yatırıp zaten sınırsız çekebilir başka yerden
Senlik bir şey yok dost site iyi değilO kadar emek verip buraya iletiyoruz. Zahmet olmazsa onu da kendin Sor güzel kardeşim. Teşekkürü geçtim artık bir konu açınca atar yemiyeyim yeter diyorum.
Kardes bende paylasiyordum arada ama sartlari net yaziyordum net yazsan bu durum olmaz.suan muhtemelen canli yogundur gidip oraya 30 dk sira bekleyip sonra kafasina uymayan bi kural olunca adamin zamani bosa gidiyor.o sekilde dusunursen hak verirsin.emek ve paylasim icin tsk.bana uymaz ben almiyimO kadar emek verip buraya iletiyoruz. Zahmet olmazsa onu da kendin Sor güzel kardeşim. Teşekkürü geçtim artık bir konu açınca atar yemiyeyim yeter diyorum.
Dolandirici site bilginize
Banada instagrmadan yazdı sitenin biseyi oyuncu getir anlaşırız dddi 😅😅😅site adamımı siteyle anlaşmasımı var böyle şeyi burada paylaşmış
Bu konuyu kim neye tesekur eder kardeşim ana paranızla 100 tl yatirip aktif olduğumuz birçok yer var görende kimsenin bulamadığı arayipta ulaşamadığı bir konu paylaşmışsin gibi birde insanların tavrına tepki veriyorsun eğer konu arıyorsan buradakiler sana soracak tabi soracak ki ona göre açtığın konuya üye olacak senin lafına baksak kaç kişi uye olacak ayrıntılı paylaş ki milleti bedava üyeliğe sürükleme bu insanlar sana tepki verdigindede cevap verme hakkın yok yanlış anlamaO kadar emek verip buraya iletiyoruz. Zahmet olmazsa onu da kendin Sor güzel kardeşim. Teşekkürü geçtim artık bir konu açınca atar yemiyeyim yeter diyorum.