Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ekrem Abi Tutuklandı

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,042
6,327
113
Bu ekonun çocukluk arkadaşını tanırım sitelerden aylık toplamda 2-3 milyon Euro gibi bir para kazanıyormuş salarlar bunu yakında

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,074
8,973
113
Bencede insanları tuzağa çekiyorlar yalan dolanla ulan 20 kete üst üste Gates of olympus spin satın alımda 10xi geçmedi ya ama ne hikmetse bunlara akıyor para aw
Hayır konu öyle değil sistem senin benim değil 20 200 kere de 10 x geçmese o leş spini alacak kadar salak olduğumuzu biliyor. Olay tamamen bundan ibaret kafamıza silah mı dayıyırlar slot oyna diye

Comeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
902
350
63
Bi bok olmaz enerjii ler girdide noldu haydi yine yaşantıya devam...

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,074
8,973
113
Tutuklanma yok ya zaten balkanlar rüşvet ülkesi indirse 100bin euro dışarıda öyle bi durumda mevzu vergilendirilmemis para ama dışarıda akşam yayın acar :D
Kendisi de söylemişti onu rüşvet döndüğünü ama bu başka olay para akladı büyük ihtimalle

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
7,711
113
Dogruysa iyi olmus, hic sevmiyordum kendisini

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,983
2,509
113
Romanya da rüşvet ülkesi ama Andrew Tate gibi adam haftalarca içerde yattı. Üzerine düşünce işe yaramıyor rüşvet falan.

Bu adamı da gunahim kadar sevmem YouTube videolarına denk geldim kumar harici içerikler üslup muhabbet falan rezalet adamda

Bir iki kere de sponsor desteğine ihtiyacım olmustu köpek modları siteye ulaşmaya tenezzul etmeden attigim sslerde canlı desteğin yazdığını bana geri yazdı

Kısaca her anlamda işe yaramazın teki

Son düzenleme:

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,732
51,511
113
Romanya da rüşvet ülkesi ama Andrew Tate gibi adam haftalarca içerde yattı. Üzerine düşünce işe yaramıyor rüşvet falan.

Bu adamı da gunahim kadar sevmem YouTube videolarına denk geldim kumar harici içerikler üslup muhabbet falan rezalet adamda

Bir iki kere de sponsor desteğine ihtiyacım olmustu köpek modları siteye ulaşmaya tenezzul etmeden attigim sslerde canlı desteğin yazdığını bana geri yazdı

Kısaca her anlamda işe yaramaz kopegin teki
Ben bunu ünlü deilken bikac defa izledim ve yanlış hatırlamıyorsam rulet.oynuyordu çok pis küfürler ediyordu.tmm bizde ediyoruzda biz yayın yapmıyoruz yayında öyle küfürler edilmez.ayrica bu ve bunun gibilerinin sponsorluğunda hiç guvenmeyin hiç bı şekilde ilgi alaka göstermezler onlar alacağı paraya bakarlar.ben kaç kez sahit oldum direkt banliyorlar yada hiç ilgilenmiyorlar

ibisevic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
563
281
63
Beyler payfix falan 50 TL yemledi bilgileri aldı bence bilgi verenler dikkat etsin ben özellikle vermedim. İşleme kapanana kadar devam edicem

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,842
569
113
Beyler payfix falan 50 TL yemledi bilgileri aldı bence bilgi verenler dikkat etsin ben özellikle vermedim. İşleme kapanana kadar devam edicem
Ekremle ne alaka payfix , payfixte TC kimlik numaran doğum tarihin kayıtlı değil sanki

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,045
1,446
113
Ya kim size ne yapsın
Kjmar oynayanlara en fazla para cezai gelir onun dışında hicbirsey olmaz
Olamaz
Burada rekalm veya oynatanlara ki kbalrda ceza alsın zaten
Ekrem mis vs farketmez bunlar binlerce kişiyi bu işe bulastirdi

Shooter34

Forza JK!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,199
747
113
bu eleman 5 kişinin izlediği pubg mobile yayınları açarken kafasını kullanıp ilk kumar yayıncısı oldu birden patladı normal olarak. kendisinden haz etmem hatta nefret ederim ama kafa zehir zehir umarım girdiği delikten çıkamaz ne aileler yıktı ibnenin oğlu. ayrıca yayınlarda oynadığı demo bakiye değil diyen ağır şizofrendir.