- 776
- 390
- 63
Bunun ispatı yok kanka ama telefonun var. Birde babası olması durumunu ayrı tutuyorum. Babadır nihayetinde ne yapsa yeridir. Ben durum için söylüyorum sadeceBabasida cebimden 5 k çaldı derse neolucak
Bunun ispatı yok kanka ama telefonun var. Birde babası olması durumunu ayrı tutuyorum. Babadır nihayetinde ne yapsa yeridir. Ben durum için söylüyorum sadeceBabasida cebimden 5 k çaldı derse neolucak
Knk çalışmıyorum etmiyorum geleni kızla ye partile anlamıştır zaten deOlan oldu artık önüne bak.Yaptığın hataların bedelini ödediğin zaman hata yapmamayı öğrenirsin.Telefonu geri almak için uğraşma baban belli ki telefonu kumardan aldığını biliyormuş sana ders niteliğinde bir şey yapmış
Valideyi şahit tutar oda olmazsa 200 TL vericem desin 10 tane şahit bulur dost burası Türkiye 🤣Bunun ispatı yok kanka ama telefonun var. Birde babası olması durumunu ayrı tutuyorum. Babadır nihayetinde ne yapsa yeridir. Ben durum için söylüyorum sadece
Kanka parayı bi kuruma bağışladı bileTek yapabileceğin 45 kni babandan geri iste 10 15 e yeni tel lazimsa al ustunude bjde yine katlarsin
Dostum bak yaşın da çok genç ben 40 a merdiven dayadım yaklaşık 20 yıldır bu bokun içindeyim boşver vardır bir hayır de bırak bu işiKanka parayı bi kuruma bağışladı bile
Telefon parası isteyip sporda bı deneme yapcaz artıkTek yapabileceğin 45 kni babandan geri iste 10 15 e yeni tel lazimsa al ustunude bjde yine katlarsin
Hem gülüyorum hem üzülüyorum valla.Daha çok bu tarz senaryoları yaşayacaksın hepsinin ortak özelliği şu ki kumar pişmanlık doğurur ders aldım sanarsın ama daha arsız biri olmuşsundur. Burada seni kastetmiyorumTelefon parası isteyip sporda bı deneme yapcaz artık
Kral borcum zartim zurtum yok yapmam da o kadar limitim varken ben de makaradayim bakma da koydu işteHem gülüyorum hem üzülüyorum valla
onu yapan seni köşeye çeker vurur acımaz doğru diyonÖdesin 50ksini diycem de olan bana olur gün sonu gibi geliyo
Aramız limoniden de ekşionu yapan seni köşeye çeker vurur acımaz doğru diyon
Vermez onuda bu baba seni adam eder inanıyorum bırak kumarı işine gücüne bak benceTelefon parası isteyip sporda bı deneme yapcaz artık
Benim elimde de kumardan alınmış iPhone 15 var bunu aldığımda kredi kart vs kullanmıyordum borcum yoktu üstüne 100k fazla param vardı. Önce o para bitti sonra kredi kartları açmaya başladık şimdi her ay kredi kartlarının asgarisini ödeyip geri kullanmakla hayat geçiriyoruz al sana pişmanlık.Total limitleri 110kKral borcum zartim zurtum yok yapmam da o kadar limitim varken ben de makaradayim bakma da koydu işte
Babana peder demenden bile nasıl bir evlat olduğun ortada. Birde sana para veriyor git öde diye sen parayı kumara atıyorsun. Sizden bir yol olmaz . O adama acıdım. İşte o adamın sınavısın. Senin gibi böyle evlatlar çok.Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
benimde 15 senedir aram bozuk yalnız 15yaşımda bile onu yapabilcek biri olamaz hayatımda gerekirse dövüşürüm vermem öyle kendi aldığım şeyi , bu devirde babana bile güvenmicen ama sende eline koz vermişsin adamın sendede hata var 5k emanet etmiş sanaAramız limoniden de ekşi
Aga parayı ödeyebilirdim 1 2 haftaya da fevri bı insanbenimde 15 senedir aram bozuk yalnız 15yaşımda bile onu yapabilcek biri olamaz hayatımda gerekirse dövüşürüm vermem öyle kendi aldığım şeyi , bu devirde babana bile güvenmicen ama sende eline koz vermişsin adamın sendede hata var 5k emanet etmiş sana
günümüz türkiye insanı yüzde 90ı böyle kafada tahtalar eksik napcan olan olmuş muhattabı kes önüne bakAga parayı ödeyebilirdim 1 2 haftaya da fevri bı insan
Bro kim bilir kaç tane icralık dosyan var burda adamlık dersi veriyosun kusura bakma da herkes doğrucu davul olmuş bu forumda milleti ayıpliyorsunuz sadeceBabana peder demenden bile nasıl bir evlat olduğun ortada. Birde sana para veriyor git öde diye sen parayı kumara atıyorsun. Sizden bir yol olmaz . O adama acıdım. İşte o adamın sınavısın. Senin gibi böyle evlatlar çok.