Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elimdeki 15 ProMax 'dan Oldum

yasssuoooo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40
36
18
Olan oldu artık önüne bak.Yaptığın hataların bedelini ödediğin zaman hata yapmamayı öğrenirsin.Telefonu geri almak için uğraşma baban belli ki telefonu kumardan aldığını biliyormuş sana ders niteliğinde bir şey yapmış
Knk çalışmıyorum etmiyorum geleni kızla ye partile anlamıştır zaten de

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,798
11,286
113
Tek yapabileceğin 45 kni babandan geri iste 10 15 e yeni tel lazimsa al ustunude bjde yine katlarsin

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,770
46,444
113
Bunun ispatı yok kanka ama telefonun var. Birde babası olması durumunu ayrı tutuyorum. Babadır nihayetinde ne yapsa yeridir. Ben durum için söylüyorum sadece
Valideyi şahit tutar oda olmazsa 200 TL vericem desin 10 tane şahit bulur dost burası Türkiye 🤣

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,235
5,324
113
Telefon parası isteyip sporda bı deneme yapcaz artık
Hem gülüyorum hem üzülüyorum valla.Daha çok bu tarz senaryoları yaşayacaksın hepsinin ortak özelliği şu ki kumar pişmanlık doğurur ders aldım sanarsın ama daha arsız biri olmuşsundur. Burada seni kastetmiyorum

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,235
5,324
113
Kral borcum zartim zurtum yok yapmam da o kadar limitim varken ben de makaradayim bakma da koydu işte
Benim elimde de kumardan alınmış iPhone 15 var bunu aldığımda kredi kart vs kullanmıyordum borcum yoktu üstüne 100k fazla param vardı. Önce o para bitti sonra kredi kartları açmaya başladık şimdi her ay kredi kartlarının asgarisini ödeyip geri kullanmakla hayat geçiriyoruz al sana pişmanlık.Total limitleri 110k

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
Babana peder demenden bile nasıl bir evlat olduğun ortada. Birde sana para veriyor git öde diye sen parayı kumara atıyorsun. Sizden bir yol olmaz . O adama acıdım. İşte o adamın sınavısın. Senin gibi böyle evlatlar çok.

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,989
4,881
113
Aramız limoniden de ekşi
benimde 15 senedir aram bozuk yalnız 15yaşımda bile onu yapabilcek biri olamaz hayatımda gerekirse dövüşürüm vermem öyle kendi aldığım şeyi , bu devirde babana bile güvenmicen ama sende eline koz vermişsin adamın sendede hata var 5k emanet etmiş sana

yasssuoooo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40
36
18
benimde 15 senedir aram bozuk yalnız 15yaşımda bile onu yapabilcek biri olamaz hayatımda gerekirse dövüşürüm vermem öyle kendi aldığım şeyi , bu devirde babana bile güvenmicen ama sende eline koz vermişsin adamın sendede hata var 5k emanet etmiş sana
Aga parayı ödeyebilirdim 1 2 haftaya da fevri bı insan

yasssuoooo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40
36
18
Babana peder demenden bile nasıl bir evlat olduğun ortada. Birde sana para veriyor git öde diye sen parayı kumara atıyorsun. Sizden bir yol olmaz . O adama acıdım. İşte o adamın sınavısın. Senin gibi böyle evlatlar çok.
Bro kim bilir kaç tane icralık dosyan var burda adamlık dersi veriyosun kusura bakma da herkes doğrucu davul olmuş bu forumda milleti ayıpliyorsunuz sadece

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Şikayet etsen ne olur baban koyar seni kapının önüne ondan sonra babana sen yalvarırsin yine bu yaşta babanın değerini bil en kötü baba en iyi el adamından iyidir