Sağol kanka sana daBol şanslar
Sağol kanka sana daBol şanslar
Bana da 3 4 k ödedi sonrası yokAdama parasını Ödemiş reis
Şikayet aç o zamanBana da 3 4 k ödedi sonrası yok
AçtımŞikayet aç o zaman
Maksimum 500tlmi çekimBana da 3 4 k ödedi sonrası yok
Ben bonustan bahsetmiyorum kral kendi yatırım kazancım site 2 ay kapandı sonra tekrar açıldı şimdi milleti yolmaya başlayacaklarMaksimum 500tlmi çekim
teşekkür ettim o zaman bende yatirim çekeyimÖdendi kanka, oyunlar açık sanırım sana da iyi vermiş tebrikler.
bi arkadaş çekti simdi bende yatırıcam parayı cekicemÇeken varmi
Ben bonustan bahsetmiyorum kral kendi yatırım kazancım site 2 ay kapandı sonra tekrar açıldı şimdi milleti yolmaya başlayacaklar
geldi 500 tl banada tekrardan sağolasınteşekkür ettim o zaman bende yatirim çekeyim
Tebrikler kanka bereketli olsungeldi 500 tl banada tekrardan sağolasın
Oyna zorla oynatan yokBöyle serefsizleri paylasiyonuzda ne oluyor acaba 200 yatricam önce 500 yapicam işim gucum yok böyle kanciklarla ugrascaz kendi parami başka sitede oynarım daha iyi
Sizin gibi site elemanı doldu burası çöplük site doldu taştıOyna zorla oynatan yok
Site elemanı mı ne saçmalıyorsun kardeş girdiğim tarihe bakSizin gibi site elemanı doldu burası çöplük site doldu taştı
Herkese sesleniyorum konuyu kapatın üye filan olmayın promosyonda yazıyor hem eklemedi hemde sizemi sorucaz diyip canlı destek banladi hesabıulan zamanında 800tl skmislerdi beni tekrarmı başlamışlar adam skmeye