- 25
- 1
- 8
Knk ben çevirdim 310 TL verdi 300 Luk alım yatim direk 2000 verdi çekimi bekliyorum bakalım ödicek mi
Knk ben çevirdim 310 TL verdi 300 Luk alım yatim direk 2000 verdi çekimi bekliyorum bakalım ödicek mi
Olm bonus tınne yine boşa üye olduk
BitmişKnk ben çevirdim 310 TL verdi 300 Luk alım yatim direk 2000 verdi çekimi bekliyorum bakalım ödicek mi
Gerizekalılikta son nokta...alın alın...ne varsa alında siteler daha beterini yapsın✦ Yeni kayıt olan kullanıcılar için 500 TL değerinde freespin Deneme Bonusu!
✦ Bonusu alabilmek için kayıt olurken kullandığınız bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.
✦ Bonus ile Sweet Bonanza ™ katılım sağlayabilirsiniz. Freespin çıkış sonrası tekrar Sweet Bonanza ™ oyununda devam edebilirsiniz. Harici alanlarda oynanan bakiyeler silinecektir.
✦ Elde edilen kazancı çekebilmeniz için baremler aşağıdaki gibidir;
Domain : 1Elizabet.com
- 2000 TL'ye ulaşılırsa 200 TL,
- 2500 TL'ye ulaşılırsa 250 TL,
- 3000 TL'ye ulaşılırsa 300 TL,
- 4000 TL'ye ulaşılırsa 400 TL,
- 5000 TL'ye ulaşılırsa 500 TL çekim yapılabilirsiniz.
Payfixdostum hangi yöntem ile cektin
Ben iki kere çekim yaptım burdan ödüyorlar yani hee sonrası ne olur onu bilmemPayfix
Bu sitede deneme bonusu yok pasife alınmış bu siteyi paylaşıp bizi boşa üye eden arkadaşı benDeneme Bonusu eklenmeyen var mı bende eklenmedi
Ben yatırım yaptım çekim de yaptımArkadaşlar üye olmayın para yatırmayın hiç bir şekilde dolandırıcılar kendileri kendinizi boşa yormayın