- 454
- 203
- 43
Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar
Elveda ey gençliğim elveda geleceğim.. Vay bee
Elveda ey gençliğim elveda geleceğim.. Vay bee
Garip olurum Hazan gecelere kralNe anlatıyon be abi
Yok kanka evlilik hiç olmicak yarım kalanlardanızEvlilik var gibi yoksa böyle hayata küsülmez
Gibi gibi kanka 😃Kasa lose galiba kral
Ne sapıksın be kardeş şurda iki Ağlıcaz onada izin vermiyon 😃😃😂Kayip yasadiktan sonra, 31 oncesi mental dusunce. Bu hepimizde oluyor kral
RealizmKayip yasadiktan sonra, 31 oncesi mental dusunce. Bu hepimizde oluyor kral
Şu yarım kalanlardanız sözü beni fena yaraladı ve bazı şeyleri hatırlattıYok kanka evlilik hiç olmicak yarım kalanlardanız
Benide yaraliyor dost. Bakma oyle deliye vuruyoruz kendimizi de, fazla dusunmemek istiyorum. Dusunursem kendimi silkerimŞu yarım kalanlardanız sözü beni fena yaraladı ve bazı şeyleri hatırlattı
Ben de aynı iste kafayı yememek için Brasilia maçlarına 2.5 alt girdim 2.50 oran geldi kaldı 5 maçBenide yaraliyor dost. Bakma oyle deliye vuruyoruz kendimizi de, fazla dusunmemek istiyorum. Dusunursem kendimi silkerim
Massallah dost az kalmis. Hangi mafya ile anlastin birazil ligi icin. 😁Ben de aynı iste kafayı yememek için Brasilia maçlarına 2.5 alt girdim 2.50 oran geldi kaldı 5 maç
Böbrekleri sattık reis 6 tane 2.5 altMassallah dost az kalmis. Hangi mafya ile anlastin birazil ligi icin. 😁
Kalk la orasi benim köşemKaranlık çökünce forumumuza köşede ben varım arkadaşlar unutamazsınız
Kırdığım kadehler oda dolusu kimseler kalmadı ahiret korkusu bir can taşıyorum sensin yarısı aşkıma şahitsin kader utansınKalk la orasi benim köşem