- 1,111
- 474
- 83
Küfürsüz yorum yapalım beyler
Mümkün mü öyle birşeyKüfürsüz yorum yapalım beyler
Yorumu kime yapacazKüfürsüz yorum yapalım beyler
Hala anlamadım ney güldüBen emekliyim 43 yaşındayım.hayatımda ilk defa bişey yüzüme güldü 40 bin lira iş yerinden 10 binde emekli maaşı Allah bereket versin.
İş yerinde jackpot yakalamış galiba dayıHala anlamadım ney güldü
Bende senin yazdığını anlamadımHala anlamadım ney güldü
Emekli olmakHala anlamadım ney güldü
Ortalığı karıştırmayın daha ne yapsın reisim çok iyi yaptiKüfürsüz yorum yapalım beyler
Erken emeklilik diyorsan haklısın ama hem çalıştığım yerden para alıyorum hem emekli maaşı alıyorum diyorsan yanılıyorsun demek ki emekli parası yetmiyorEmekli olmak
Aynen öyle. Egt denİş yerinde jackpot yakalamış galiba dayı
Eyt sana vurdu abi biz napalim 2 yıldan gumledik secim icin eyt yaptilar nerde Adalet hani kademeli emeklilik isterse emekli maasi 50000 olsun zam ustune zam koydukca fazlasiyla geri alıyorlar zaten para pul oldu bu dönemdeEmekli olduk neyi anlamıyosunuz.
Yoksa daha 15 yıl vardı emekli olmaya
Kime yeter be kardeşim. Allah seni inandırsın benim düşüncem şu aslında. Emekli olup çalıçmayana en az 20 bin TL verilmeli. Benim gibi çalişan kişilerede 10 bin yeterde artar.Erken emeklilik diyorsan haklısın ama hem çalıştığım yerden para alıyorum hem emekli maaşı alıyorum diyorsan yanılıyorsun demek ki emekli parası yetmiyor
Çok haklısınEyt sana vurdu abi biz napalim 2 yıldan gumledik secim icin eyt yaptilar nerde Adalet hani kademeli emeklilik isterse emekli maasi 50000 olsun zam ustune zam koydukca fazlasiyla geri alıyorlar zaten para pul oldu bu dönemde