- 1,137
- 259
- 83
🤣 Millet enayimi reis çalışmaz daha iyi veya sigorta yaptırmaz o zaman ortalık 56 değil 66 olurKime yeter be kardeşim. Allah seni inandırsın benim düşüncem şu aslında. Emekli olup çalıçmayana en az 20 bin TL verilmeli. Benim gibi çalişan kişilerede 10 bin yeterde artar.
Kardeşim bi ev kirası olmuş min 10 bin. 60 yaşında bi insan çalışamıcak ne yapacak yazık günah valla
Başkan dur sen daha gençsin ya ne emekliliğiEyt sana vurdu abi biz napalim 2 yıldan gumledik secim icin eyt yaptilar nerde Adalet hani kademeli emeklilik isterse emekli maasi 50000 olsun zam ustune zam koydukca fazlasiyla geri alıyorlar zaten para pul oldu bu dönemde
Benim gibi yapın hem çalışın hem işsizlik alın hak yiyoruz ama bu yola zorla itiyolar bizi🤣 Millet enayimi reis çalışmaz daha iyi veya sigorta yaptırmaz o zaman ortalık 56 değil 66 olur
Ben nasıl yapıyım reis üstüme dükkan var + işyerinden sigorta varBenim gibi yapın hem çalışın hem işsizlik alın hak yiyoruz ama bu yola zorla itiyolar bizi
İşçiler için konuşuyorum reis sen de işçi al 6 ay sonra çıkar işsizlik alsın 😂 😂Ben nasıl yapıyım reis üstüme dükkan var + işyerinden sigorta var
Bu yüzü artık görmek istemiyorum, herşeyden önce liyakatli bir adam gelsin artık, Ah Atam ! Ne günlere kaldık 😪😪😪😪😪2024 yılı emekli yılı ilan edildi bu ödül yetmezmi😁Ekli dosyayı görüntüle 458987
İşçi alırsak kumara nasıl para yetiştiricez 🤣İşçiler için konuşuyorum reis sen de işçi al 6 ay sonra çıkar işsizlik alsın 😂 😂
Ama önlem alınmalı bir şekilde. Bende düşünüyorum tabiki onu.🤣 Millet enayimi reis çalışmaz daha iyi veya sigorta yaptırmaz o zaman ortalık 56 değil 66 olur
İşçinin kimlik bilgileri olacak sende zaten onun adına deneme toplarsın 🤣İşçi alırsak kumara nasıl para yetiştiricez 🤣
Panelde 1k ya yakın var zaten belki seninde vardır 🤣İşçinin kimlik bilgileri olacak sende zaten onun adına deneme toplarsın 🤣
Nerden aldığını söylersen bilirim olup olmadığınıPanelde 1k ya yakın var zaten belki seninde vardır 🤣
İç Anadolu bölgesinde değilsen yoksundur 🤣Nerden aldığını söylersen bilirim olup olmadığını
Yok hiç uğramadım aklımızda bulunsun gelirsek kimliği getirmeyelim 🤣 🤣İç Anadolu bölgesinde değilsen yoksundur 🤣
Suriyeli ve türk almiyorlar Avrupa'ya alsalarda insan muamelesi yapmiyorlar insan hak ettiğini yaşıyor dost sevilmiyoruzUzaya gidiyoruz bırakın emekli maaşlarını.uçuyor ülkemiz arkadaşlar.Her ülke hakettigini yaşar bu ülke insanları bu muameleyi hakediyor demek ki.Yurtdisina gitmenin yollarini arıyorum ben bu ulkede mutlu olacagimi sanmıyorum artık