- 109
- 18
- 18
Yaw bn birine sordum 2021 de diye 5k gelir dediYediğin seneye bağlı
Yaw bn birine sordum 2021 de diye 5k gelir dediYediğin seneye bağlı
Ben ceza yedim mi acaba hala bakmadim he 😁Sportsbet in altyapısı
Yok 10k min 2021 senesineYaw bn birine sordum 2021 de diye 5k gelir dedi
Eve kağıt gelecek bi yerden bakamazsın 🤣Ben ceza yedim mi acaba hala bakmadim he 😁
Uyaptan e devletden bakilmiyormu?evde olmazsam ne olucak?,Eve kağıt gelecek bi yerden bakamazsın 🤣
Muhtara bırakırlar o da ulaşır sanaUyaptan e devletden bakilmiyormu?evde olmazsam ne olucak?,
Tlfn kaç paraydi bro 27 lira neyin tazminatı?tlfna dokunması bile 100 liraydı o zamanlar2021de savcılık tarafından el konulan iphone telefonum iade edilmedi bana ve 27 lira tazminat kazandım var mı isteyen parayı roll açarsınız
hocam senin adına çok sevindim. Direkt korkudan suçu kabul edip, kabullenilmiş yenilgiye alışık arkadaşlar için emsal bir karar oldu bu.Ve ceza iptal olur Ekli dosyayı görüntüle 705562
Kanka zaman aşımı olduğu için iptal oldu işte ceza kağıdını alırken iptal ettiricem bunu sıkıntı yok diye uyapta dosyalara bakıyordum bunların gönderdiği bi belgede “cezaya itiraz edeceğini belirtip suçunu kabul ettiği tespit edilmiştir” yazmışlar bu da kapak olmuş olduhocam senin adına çok sevindim. Direkt korkudan suçu kabul edip, kabullenilmiş yenilgiye alışık arkadaşlar için emsal bir karar oldu bu.
Hayırlı olsun.bn ifade vereli 20 günü geçti ceza gelmediVe ceza iptal olur Ekli dosyayı görüntüle 705562
Sen kabulmu ettin la oynadiginiKanka zaman aşımı olduğu için iptal oldu işte ceza kağıdını alırken iptal ettiricem bunu sıkıntı yok diye uyapta dosyalara bakıyordum bunların gönderdiği bi belgede “cezaya itiraz edeceğini belirtip suçunu kabul ettiği tespit edilmiştir” yazmışlar bu da kapak olmuş oldu