Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Emniyet Siber Suçlardan Aradılar

Ser41serim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
681
213
43
beyler papara ve payfix çekimlerinde aynı sorun oluyor mu cezai işlem gibi

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
80
28
Birşey dikkatimi çekti Sportsbet çok sağlam bir site o kesin ama nedense mağdur olan çok fazla bunun çaresine bakmak zorunda bu site Hull City resmi sponsorlarından bir tanesi Hull City'nin resmi internet sitesinden de görebilirsiniz.

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
80
28
Örnek; Sportsbet yatırım yaptınız küçük miktar oyun oynadınız çekim yapmak istediniz hiç öyle tek katı çift katı çevrime falan gerek yok direkt çekin. Bonus varsa iptal etmek şartı ile tabi

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,863
3,163
113
2021de savcılık tarafından el konulan iphone telefonum iade edilmedi bana ve 27 lira tazminat kazandım var mı isteyen parayı roll açarsınız

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,987
5,917
113
hocam senin adına çok sevindim. Direkt korkudan suçu kabul edip, kabullenilmiş yenilgiye alışık arkadaşlar için emsal bir karar oldu bu.
Kanka zaman aşımı olduğu için iptal oldu işte ceza kağıdını alırken iptal ettiricem bunu sıkıntı yok diye uyapta dosyalara bakıyordum bunların gönderdiği bi belgede “cezaya itiraz edeceğini belirtip suçunu kabul ettiği tespit edilmiştir” yazmışlar bu da kapak olmuş oldu :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,438
51,330
113
Kanka zaman aşımı olduğu için iptal oldu işte ceza kağıdını alırken iptal ettiricem bunu sıkıntı yok diye uyapta dosyalara bakıyordum bunların gönderdiği bi belgede “cezaya itiraz edeceğini belirtip suçunu kabul ettiği tespit edilmiştir” yazmışlar bu da kapak olmuş oldu :D
Sen kabulmu ettin la oynadigini