- 343
- 265
- 63
Bol şanslar2 maç geldi sayılır kaldı 3 maç acil sinerji lazımm Ekli dosyayı görüntüle 694869
Bol şanslar umarım gelir2 maç geldi sayılır kaldı 3 maç acil sinerji lazımm Ekli dosyayı görüntüle 694869
Bol sans kardes2 maç geldi sayılır kaldı 3 maç acil sinerji lazımm Ekli dosyayı görüntüle 694869
Bu kadar dua yetmez kumar için hatim indirmen gerek o zaman tutar kuponİnşallah temizlersin borçlarını Allah herkese nasip etsin Bol şanslar
Bol sans sen borclarini ödüyorsun biz ne kazanıyoruz2 maç geldi sayılır kaldı 3 maç acil sinerji lazımm Ekli dosyayı görüntüle 694869
Ben kupon için etmedim borçlarımizin bitmesi için ettim günün sonunda tabiki inşallah tutar diyeceğiz ağız alışkanlığı temenni sadeceBu kadar dua yetmez kumar için hatim indirmen gerek o zaman tutar kupon
İnşallah maşallah deme bence.genel şuana katiliyorum bnde ama o duada tutmaz be bro 😁 tutsada yine oynar kaybederiz yine borca duserizBen kupon için etmedim borçlarımizin bitmesi için ettim günün sonunda tabiki inşallah tutar diyeceğiz ağız alışkanlığı temenni sadece
imammısısnız sız ?Bu kadar dua yetmez kumar için hatim indirmen gerek o zaman tutar kupon
evrene negatıf yollama dayıİnşallah maşallah deme bence.genel şuana katiliyorum bnde ama o duada tutmaz be bro 😁 tutsada yine oynar kaybederiz yine borca duseriz
Öyle kanka haklısın bırakmadıkca borç da bitmeyecek zaten bi umut borcu kapatalım diye oynuyoruz sonra yeni borçlar cikiyo iyice koptuk valla inşallah masallahla gecistiriyoruz iste😅İnşallah maşallah deme bence.genel şuana katiliyorum bnde ama o duada tutmaz be bro 😁 tutsada yine oynar kaybederiz yine borca duseriz
Ben papazimimammısısnız sız ?
bırsey danısıcakdımsıze