- 20,827
- 11,325
- 113
Bol şans
Bol şans
2.5 üst olduEyüp iy 1.5 üst oranı 3.25 di pehh
Eurolig kuponundan sonra gören olmamış dost seni esc mi çağırdın naptınBol sans beylerrr
Aleyküm selam sağol senindeSelamın aleyküm beyler tünaydın şansınız bol olsun cepleriniz dolsun
Oyle bir yatti ki uzun sure girmeyelim ddedik uzun süre dolduEurolig kuponundan sonra gören olmamış dost seni esc mi çağırdın naptın
Knk bir maç veriyim istersen tabiHazır maç devre arasında iken konuyu işgal etmeden @Valenciennes @butragueno kankalar birer maç verin
Ben işteyim dost bakamıyorum butra versinHazır maç devre arasında iken konuyu işgal etmeden @Valenciennes @butragueno kankalar birer maç verin
Kolay gelsin kankaBen işteyim dost bakamıyorum butra versin
sydney kadinlar maci da 2.5 üst 🤗bolu u19 da 2.5 ust olur
Allah uzun ömür versinArkadaslar kizimin dogum gunu onu cafeye vs goturecem kupon gelirse nere kayboldu bu adam demeyin rollling devam yani
Nice senelere sağlıklı mutlu yıllara kankaArkadaslar kizimin dogum gunu onu cafeye vs goturecem kupon gelirse nere kayboldu bu adam demeyin rollling devam yani
güzel senelere sağlıklı nice seneleri olsun allah iyi insanlarla denk getirsinArkadaslar kizimin dogum gunu onu cafeye vs goturecem kupon gelirse nere kayboldu bu adam demeyin rollling devam yani
Nice sağlık huzur dolu yılları olsun. Sen kızınla ilgilen dostArkadaslar kizimin dogum gunu onu cafeye vs goturecem kupon gelirse nere kayboldu bu adam demeyin rollling devam yani