- 67,041
- 39,309
- 113
Boz bence dost ama tabi sen bilirsin gelince karismam3300 e bozuyor bozup baska macmi bulsak dostlar ne diyosunuz
Boz bence dost ama tabi sen bilirsin gelince karismam3300 e bozuyor bozup baska macmi bulsak dostlar ne diyosunuz
Ama bence tek gol al dun cogu oyleydiBoz bence dost ama tabi sen bilirsin gelince karismam
Bozma Bu maç 2,5 üst olacakmaxim butra muro ne diyosunuz bozum isine
Bozma yatıyorsa böyle yapsın yanlış anlama bozunca geliyor hep başıma geldiBu zamana kadar bozum yaptiklarimin yuzde 80 i geldi korkmadan devam
Antalya korkutuyor 2 0 olsa da sanki bu mallar zorlamayacak gibiBu zamana kadar bozum yaptiklarimin yuzde 80 i geldi korkmadan devam
kanka bence gelir maksat beklememekse sen bilirsin ama açılır bence maç 2.yarıBu zamana kadar bozum yaptiklarimin yuzde 80 i geldi korkmadan devam
banada hep oyle oldu jeton sonra dustu bozum yok devammBozma yatıyorsa böyle yapsın yanlış anlama bozunca geliyor hep başıma geldi
Bozmayincada gidiyor puahhah kumarin kansizligi oBozma yatıyorsa böyle yapsın yanlış anlama bozunca geliyor hep başıma geldi
Bu gelir bence tahmınımBozmayincada gidiyor puahhah kumarin kansizligi o
yok çünkü ilk yarı 1 olduYok mu şimdi maçın 2/1 olması
Ağzından bal damliyorr neden olmasinYok mu şimdi maçın 2/1 olması
Skor 2 1 layok çünkü ilk yarı 1 oldu
1 den 2 demek istediyok çünkü ilk yarı 1 oldu
Bana kalırsa bozma derim bahsi Sebebi Maçın Akacağını Düşünüyorum Yönlendirme olmasın Ama Nasipten Ötesi YokAğzından bal damliyorr neden olmasin
Gelmeyecek mac degil zaten ortada bakalimBu gelir bence tahmınım
Can kuzenim ilk yarı maç sonucu şeklinde söyledim 😅🙏yok çünkü ilk yarı 1 oldu