- 12,556
- 2,350
- 113
Twhlikeli yerden tac
Bu konya maçları herzaman çok zor üst oluyor,,ah eski Antalya olaydı ilk yarıdan gelirdi kuponAga herkesin totemi farkli bak ben yorum yapiyom baskasi dk yazar cok takma
Aynen sergenim olsa atar yerdiBu konya maçları herzaman çok zor üst oluyor,,ah eski Antalya olaydı ilk yarıdan gelirdi kupon
PuahhahabhahahahaTwhlikeli yerden tac
Bro onu forumda yapan 1 kişi var sadece oda anormal bı insan bnceBu dakika saymayi,,taç kullanımını,korner atışını,,sarı kart verisini Totem diye kim cikarttiysa,,milleti bu işe kim Alistirdiysa onun ben ...,........
Futbol bu ya gol yol birşey yok,her saniyesi yazilirmi bu işin..hey Allah im hey...
Ahmedimi kimseye yedirmemBro onu forumda yapan 1 kişi var sadece oda anormal bı insan bnce
sen istiyorsun ki hem maçı takip etmeyeyim hem de sana para atsınlar iyimiş senin hayallerBu dakika saymayi,,taç kullanımını,korner atışını,,sarı kart verisini Totem diye kim cikarttiysa,,milleti bu işe kim Alistirdiysa onun ben ...,........
Futbol bu ya gol yol birşey yok,her saniyesi yazilirmi bu işin..hey Allah im hey...