- 28,103
- 27,340
- 113
Tezgahdakika 12 ili maçta 1-1 kalan 35 dakka bir gol yok ikisinde de
Tezgahdakika 12 ili maçta 1-1 kalan 35 dakka bir gol yok ikisinde de
Senaryo be kardeşim bunların alayı kurmaca ya da simülasyon da yasıyoruz hep aynı seyler oluyor1-1 den sonra risk idi gole girmek birde erken karşılıklı gol oldu
Arjantin oluncada sıkıntı fazla zorlamamak gerek
Senaryo tabi enişteSenaryo be kardeşim bunların alayı kurmaca ya da simülasyon da yasıyoruz hep aynı seyler oluyor
Biri 2 1 biri 1 1 biter o maçlarınSenaryo tabi enişte
Ama ben olsam 9 k yı 1-1 den sonra risk almam Arjantin pislik lig erken goller gelince bir bokluk olcağı belliydi
Bos cıkıyo hepRecebim sen hissedersin o günü
Hıs kalmadı bızdeBos cıkıyo hep
Hissediyorum dediğin gün aldık işte sağlam para ama ordan 2 kat daha yaparız dedik olmadıBos cıkıyo hep
Hissediyorum enişte ben yakında ölücem şakasızHissediyorum dediğin gün aldık işte sağlam para ama ordan 2 kat daha yaparız dedik olmadı
Fakirler öyle hisseder salo moral bozuk olunca en kolay çözüm ölmek gelir ama iş öyle değil ya kafaya sıkıcan ya da ayaklara beton döküp denize attırcan kendini ölümü bile bedava bekliyorsun yakısmadıHissediyorum enişte ben yakında ölücem şakasız
Ben tek ölmem enişte AHDIM var ölürsem yanımda en az 10 kişi götürmem lazım madem cehheneme gidiyorum gelsin herkes benle. Benim peşimden ağlayacak kimsem yok madem, ağlasın peşinden götürdükleriminFakirler öyle hisseder salo moral bozuk olunca en kolay çözüm ölmek gelir ama iş öyle değil ya kafaya sıkıcan ya da ayaklara beton döküp denize attırcan kendini ölümü bile bedava bekliyorsun yakısmadı