- 19,288
- 9,853
- 113
bizim 100 k ne olacak dost @emregok48
kanka senın kuponda mı fake yoksaMaçı arkadaş oynamıyor ya, gördüm girdim sıkıntı yok dostum
brentford hariçBöyle büyük bulsa çoğu kişi bu forumda en azından 10 k bilemedim 5 k dağıtır arakadas dağıtım 0
Can tangonun kuponu degil mı buKazandigim kupon arkadaşlar 🤣 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 561684
O gunahinida dagitmaz kanka ama adam kendi kazancini paylasiyor hakkini yemiyelim izliyerek biz zevk aliyoruz 😁brentford hariç
ödeme için tesekkurler slotlar acık arkadaslarO gunahinida dagitmaz kanka ama adam kendi kazancini paylasiyor hakkini yemiyelim izliyerek biz zevk aliyoruz 😁
Başkasının kuponunu paylasacaksak büyük paylaşim yapalim bari namimiz olsun 30 - 40 k ne aq 🤣Can tangonun kuponu degil mı bu
Kod kovalamak icin girer 😁Daha miktinsene yazmaz 😁😁
kanka bence amaç öncelikle tatmin duygusu. kendi küçük dünyasında mutlu oluyor. asıl amacı da forumda bende para zaten bok intibası bırakıp birkaç hafta sonra elalemden kanka şöyle param gelecek şu kadar atar mısın böyle param gelecek şu kadar verir misin beni biliyon diye bilinçaltına işlemeye çalışıyor milletn bunun aynısını yapan bir arkadaşa 150 tl attım 3 gündür forumda saddam gibi saklanıyor adam inanılmaz tipler.Ne zevk aliyor anlamiyorum zengin imaji mi yaratmaya calisiyordu yada ne bilim cok degisik daha neler gorecez 😁