- 898
- 345
- 63
Kupon no bile aynu tesaduf kanka tesaduff 😁Miktar farklı olsa tamam senin dicem her şey aynı attığın bütün kuponlar adamunla aynı miktar da ayni
Kupon no bile aynu tesaduf kanka tesaduff 😁Miktar farklı olsa tamam senin dicem her şey aynı attığın bütün kuponlar adamunla aynı miktar da ayni
Milyonu olan adam siteyi paylaşmaz benceahahahhaha hocam bu telegramdaki eleman bundan calıyor olmasın la rezil olmayalım sonra
500 dağıtmaz ne 50 k siParan olabilir dağıtım yap 50 k senin dicez
Sen kimsin ozaman 😃Yok onun nicki aynı burdada dost 😀😀 bak millet işsizlikten neler yapıyor mk 😀
Cebinde 500 bile yoktur😀K
500 dağıtmaz ne 50 k si
Bilmem acaba kimim dost ama seni seven biriyim 😀Sen kimsin ozaman 😃
oda boş bakma bu kuponları atan miktarlar hep oynama yaparlarahahahhaha hocam bu telegramdaki eleman bundan calıyor olmasın la rezil olmayalım sonra
Ne 50 k si 50 kisiye 10₺ gondermex 😁 50 k diyor bideParan olabilir dağıtım yap 50 k senin dicez
Öyle hocam . Burda 1 elaman vardı kim o bilmiyorum ismi yok aklımda o eleman harbi oynuyor 1xbet te 10binden başlıyor 1milyona yaklaşıyor batıyor mal . Ama o harbi batıyor 1 hafta 2oo 300 tl ile takılıyor sonra yine çıkıp yine batıyor. Dediğin gibi çoğu dalgadanoda boş bakma bu kuponları atan miktarlar hep oynama yaparlar
Kod kovamıyormuş 2 gün onceCebinde 500 bile yoktur😀
Kaz gelen yerden tavuğu esirgemez bizim insanımız. Ödeme gelirse sana 10 k veririm 1K at derse adam borc yapar güle oynaya atar sonra da mağdur olur 🤣ulan o değil insallah forumdan birilerini tokatlamamıstır bu
Valla dost böyle yüksek basıyor diye sırf adama güvenip tokatlanan adama acımam ben ne alaka yüksek basıyor diye güven mekAmacı neydi bililiyirmnsn burda böyle 1 hafta gösterip farklı yanlış şeyler yapabilridi guven kazanicakti sonuçta zaten parası var yanlış yapmaz sonuçta dicekti insanlar neyse günahını almiyayim sonuçta Allah bilir
Sonuçta parası var herkes parası olana forumda güvenir bu sekil yapanlara çoğu insan güvenir açıkçasıValla dost böyle yüksek basıyor diye sırf adama güvenip tokatlanan adama acımam ben ne alaka yüksek basıyor diye güven mek