Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin emregok48 / 129k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
57782
Kupon Oranı
2.24

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,953
886
113
oda boş bakma bu kuponları atan miktarlar hep oynama yaparlar
Öyle hocam . Burda 1 elaman vardı kim o bilmiyorum ismi yok aklımda o eleman harbi oynuyor 1xbet te 10binden başlıyor 1milyona yaklaşıyor batıyor mal . Ama o harbi batıyor 1 hafta 2oo 300 tl ile takılıyor sonra yine çıkıp yine batıyor. Dediğin gibi çoğu dalgadan

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
345
63
Brenford bile cekim gelmeden site ismi paylasmiyor bu adam bide 230 klari 1 milyonu paylasiyor way aq

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,000
579
113
Amacı neydi bililiyirmnsn burda böyle 1 hafta gösterip farklı yanlış şeyler yapabilridi guven kazanicakti sonuçta zaten parası var yanlış yapmaz sonuçta dicekti insanlar neyse günahını almiyayim sonuçta Allah bilir

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,110
957
113
Amacı neydi bililiyirmnsn burda böyle 1 hafta gösterip farklı yanlış şeyler yapabilridi guven kazanicakti sonuçta zaten parası var yanlış yapmaz sonuçta dicekti insanlar neyse günahını almiyayim sonuçta Allah bilir
Valla dost böyle yüksek basıyor diye sırf adama güvenip tokatlanan adama acımam ben ne alaka yüksek basıyor diye güven mek

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,000
579
113
Açıkçası bu çocuk buluyordui inan yarin kredi cekicwktim bu ne oynarsa aynısını oynucaktim büyük Allah gösterdi bana acıdı bana belki kaybedecektim

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,000
579
113
Valla dost böyle yüksek basıyor diye sırf adama güvenip tokatlanan adama acımam ben ne alaka yüksek basıyor diye güven mek
Sonuçta parası var herkes parası olana forumda güvenir bu sekil yapanlara çoğu insan güvenir açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...