12 Şub 2021 #21 emrekocak16 R~O~T~A~S~I~Z™ Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,226 3,308 113 gokcen' Alıntı: Bol şanslar adam Can sıkıntısından 400 tl basıyor biz 10 tl farka bak 😂 Genişletmek için tıkla ... Yok dostum konu öyle değil azdan az çoktan çok gider sonuçta tutsun diye oynuyoruz süpriz maç değil yani oynadiklarim ama olmadı maalesef
gokcen' Alıntı: Bol şanslar adam Can sıkıntısından 400 tl basıyor biz 10 tl farka bak 😂 Genişletmek için tıkla ... Yok dostum konu öyle değil azdan az çoktan çok gider sonuçta tutsun diye oynuyoruz süpriz maç değil yani oynadiklarim ama olmadı maalesef
12 Şub 2021 #22 gokcen Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,548 1,017 113 emrekocak16' Alıntı: Yok dostum konu öyle değil azdan az çoktan çok gider sonuçta tutsun diye oynuyoruz süpriz maç değil yani oynadiklarim ama olmadı maalesef Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun kardeşim
emrekocak16' Alıntı: Yok dostum konu öyle değil azdan az çoktan çok gider sonuçta tutsun diye oynuyoruz süpriz maç değil yani oynadiklarim ama olmadı maalesef Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun kardeşim
12 Şub 2021 #23 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 107,917 159,895 113 emrekocak16' Alıntı: Yok dostum konu öyle değil azdan az çoktan çok gider sonuçta tutsun diye oynuyoruz süpriz maç değil yani oynadiklarim ama olmadı maalesef Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun dost
emrekocak16' Alıntı: Yok dostum konu öyle değil azdan az çoktan çok gider sonuçta tutsun diye oynuyoruz süpriz maç değil yani oynadiklarim ama olmadı maalesef Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun dost