- 5,379
- 2,570
- 113
Goooll
derken gol oldu sagolun canlarım yormadınızhadi tam gol dkkısı
Yorumlara bakılırsa efsane bir golMacı izlerinizi bilmiyorum adam hayatının golünü attı
Daha da böyle gol atamaz 😂Macı izlerinizi bilmiyorum adam hayatının golünü attı
kardeşim bu iş tmm derim ben tot maçı zevkli geçecek çekişmeli olacakMacı izlerinizi bilmiyorum adam hayatının golünü attı
agakusra bakma 15 dakikaligina yoktum rolünde ailem le konustim guzel gidoyor haaa gelecek buda23.00 görüşürüz beyler
kuponlar gelsin yeter paranın önemi yok reisBu arada beyler rol actigim için çekiliş olacak haberiniz olsun ama bunu getirirsek yine konu acar oradan siz değerli arkadaşlarım için konu açıp kazanıp paylaşmak isterim takip edenler için diyorum
Olsun kanka biliyosun hemen ardindan yeni konu acip oradan siz arkadaslarim icin oynar 100 200 yapip hepsini dagitirizkuponlar gelsin yeter paranın önemi yok reis
Canin sagolsun kral insallahBu arada beyler rol actigim için çekiliş olacak haberiniz olsun ama bunu getirirsek yine konu acar oradan siz değerli arkadaşlarım için konu açıp kazanıp paylaşmak isterim takip edenler için diyorum
inşallah aga yeterki kazanda olur hepsiOlsun kanka biliyosun hemen ardindan yeni konu acip oradan siz arkadaslarim icin oynar 100 200 yapip hepsini dagitiriz