- 94,453
- 50,810
- 113
Adamın konusunu mindar etme cik konudan 😁Potosi 2yi yerse NBA akarız
Adamın konusunu mindar etme cik konudan 😁Potosi 2yi yerse NBA akarız
Golll 2yi yedi tebriklerPotosi 2yi yerse NBA akarız
Attırdım terim kardeşimPotosi 2yi yerse NBA akarız
Şimdi NBA triple double yapabiliriz enişte kardeşimAttırdım terim kardeşim
Bol şanslarŞimdi NBA triple double yapabiliriz enişte kardeşim
Güzel maçlar var kardeşim danışmak için yazabilirsinŞimdi NBA triple double yapabiliriz enişte kardeşim
Serdar abi banko kupon var dedi bakalım ne çıkacakGüzel maçlar var kardeşim danışmak için yazabilirsin
3 tane nba maçından cıkacak banko kupon en baba 3 oran olur terim kardeşim biz tek maç 45 dk da 5 oran vercezSerdar abi banko kupon var dedi bakalım ne çıkacak
O zaman senin dediğin şekil yaparız enişte kardeşim3 tane nba maçından cıkacak banko kupon en baba 3 oran olur terim kardeşim biz tek maç 45 dk da 5 oran vercez
Kanguru kardeşim bira parası soruyorduO zaman senin dediğin şekil yaparız enişte kardeşim
Niye gelmesin bol şansKupon bu gelmesi imkansız gibi bir şey gelirse 5 kişiye 400 dağıtımEkli dosyayı görüntüle 684287
Periyot bahsi takip rderken güzel gidiyor diye heraldeKanguru kardeşim bira parası soruyordu
Yüzü hiç gülmedi kardeşimin versin Bi maçta senin gülsün bariPeriyot bahsi takip rderken güzel gidiyor diye heralde
Bizimde gülmedi be enişteYüzü hiç gülmedi kardeşimin versin Bi maçta senin gülsün bari
Dinle onları karart içini salo
Enişte mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor deniyorum ama olmuyor nedenDinle onları karart içini salo
Sen alısmısın o hayata ölene kadar öyle gider saloEnişte mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor deniyorum ama olmuyor neden
Yok be olum bugunku maçlar cacık yarına akşam yazarım 😁Serdar abi banko kupon var dedi bakalım ne çıkacak